SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Márquez passarà pel quiròfan a començaments del desembre

Marc Márquez passarà pel quiròfan a començaments del desembre

Marc Márquez passarà pel quiròfan a començaments del desembreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez, campió del món de MotoGP, ha confirmat aquest dijous que passarà per quiròfan a començaments de desembre per "oblidar-se dels problemes que pateix a l’espatlla que se li va dislocar durant la volta d’honor del Gran Premi del Japó i que li faran estar a "mig gas" en l’entrenament de la propera setmana a Jerez.

En declaracions als mitjans després de participar juntament amb la resta dels seus companys d’equip "Repsol Honda" en un acte de la campanya de Repsol "Stop Bullying" que s’ha portat a terme a col·legi Salesians de Saragossa, Márquez ha reconegut que la seua espatlla "està al límit" i que no pot "aguantar més".

El pilot ha explicat que malgrat les bones sensacions i com de "content que està després de la primera presa de contacte amb la nova moto", el seu problema amb l’espatlla pren protagonisme i el seu pas pel quiròfan serà "una prioritat".

No obstant això, malgrat tenir l’oportunitat de provar la seua nova moto, Márquez no ha pogut encara intercanviar opinions amb Jorge Lorenzo, que serà el seu nou company d’equip, perquè "cadascú treballa pel seu costat", però ha confessat que espera trobar-se'l aviat al box.

Márquez també ha posat la mirada en el futur i ha explicat que, malgrat haver "gaudit moltíssim" d’aquest 2018, l’any que ve serà "creu i ratlla". Serà, ha dit, "un pilot més" a la graella de sortida i no el campió.

tracking