SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Seligrat: "El Lleida és difícil de batre, sobretot a casa"

L’equip lleidatà rebrà l’Atlètic Balears el dissabte 22 de desembre a les 12.00

Toni Seligrat, entrenador del Sabadell, saluda Gerard Albadalejo en una anterior visita a l’estadi.

Toni Seligrat, entrenador del Sabadell, saluda Gerard Albadalejo en una anterior visita a l’estadi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, l’entrenador que va portar per primera vegada el Lleida Esportiu a disputar un play-off d’ascens a Segona A (temporada 2012-13), tornarà a trepitjar aquest diumenge el Camp d’Esports. El Lleida rep el Sabadell (17.00), un equip que va arribar a anar últim però que ha remuntat fins a la sisena posició i està a 5 punts del Lleida. “Sempre és un plaer tornar a Lleida, que és casa meua. I és un plaer tornar per jugar al Camp d’Esports i trobar-me de nou amb l’afició”, explicava ahir. Admet que el principi de temporada va ser complicat. “No era normal que dels sis primers partits de Lliga n’haguéssim perdut quatre, quan normalment, aquest cos tècnic en perd set o vuit a l’any... No era normal que en sis partits ens haguessin marcat catorze gols... Hi havia coses que no fèiem bé, sobretot a les dos àrees. Amb més ocasions que el rival no marcàvem i amb poques que ens creaven, ens feien mal. Això s’ha corregit”, diu.

Seligrat no dubta a elogiar el Lleida. “El Lleida no és que estigui bé aquest any, sempre és un equip especialment fort, sobretot al seu camp. És un rival difícil de batre al Camp d’Esports”, comenta. Discrepa en el fet que els dos aspirin al play-off, malgrat ser a la zona alta. “El Lleida sí, ho han dit des del primer dia i ha fet un equip per optar-hi, però nosaltres mai ho hem dit. Ni el club ni jo hem esmentat mai la paraula play-off”, assevera.

D’altra banda, el Lleida jugarà l’últim partit de l’any el dissabte dia 22 de desembre. Serà al Camp d’Esports, on rebrà l’Atlètic Balears a les 12.00 hores. Serà la primera vegada en la història que l’estadi lleidatà aculli un partit de Lliga un dissabte a les 12.00. La Federació Espanyola de Futbol va enviar als clubs una circular en la qual els comunicava que la divuitena jornada de Lliga no es podria jugar el diumenge 23 de desembre. La proximitat de les festes nadalenques va portar l’RFEF a decidir que aquella jornada es jugués entre el divendres i el dissabte.

En el cas del Lleida, com que es tracta d’un rival de les Balears, l’opció era divendres a la tarda o dissabte a les 12.00 hores. Ahir les parts es van posar d’acord perquè el partit fos el dia 22 a les 12.00 hores.

tracking