SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

La Llotja acollirà l'estrena del documental 'Tírala alta', sobre l'AEM femení que va guanyar una Lliga masculina

La Llotja acollirà l’estrena del documental ‘Tírala alta’, sobre l’AEM femení que va guanyar una Lliga masculina || El dia 30, gratis per als jugadors del club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM femení infantil va protagonitzar una gesta de pel·lícula quan, la temporada 2016-17, es va proclamar campió d’una Lliga en la qual tots els rivals eren conjunts masculins. I aquesta gesta de l’equip que entrenava l’enyorat Dani Rodrigo, que va morir el mes d’agost passat, ja té pel·lícula.

L’estrena a Lleida de Tírala alta, el documental que ha dirigit Rojo Resenvinge, codirigit per Sandra Baquera, s’estrenarà a la Llotja de Lleida el pròxim dia 30, a les 19.00 hores, en un acte al qual l’AEM ha convidat tots els jugadors del club, que tindran entrada gratis, i els seus pares pagaran dos euros per l’entrada. Tota la recaptació es destinarà a l’Associació Contra el Càncer de Lleida, entitat col·laboradora amb l’acte.

Jugadors i acompanyants tenen temps per reservar la seua localitat fins demà, ja que, tenint en compte la capacitat limitada de la Llotja –un miler de butaques–, el club té reservades sis-centes places. La resta de les localitats estan reservades per als actors, que assistiran a la projecció, autoritats i convidats de la productora i dels patrocinadors.

El club va explicar ahir que ha confirmat la seua presència la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

El documental té una durada d’una mica més de vint-i-dos minuts, encara que l’acte que ha preparat l’AEM per a l’estrena es desenvoluparà al llarg de noranta minuts.

La pel·lícula també té un emocionat record per al tècnic Dani Rodrigo i ja ha estat seleccionada per participar en diversos festivals internacionals.

Les jugadores de l’AEM celebren el títol de Lliga que van guanyar contra rivals masculins.

Les jugadores de l’AEM celebren el títol de Lliga que van guanyar contra rivals masculins.SEGRE

tracking