SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez s'operarà al desembre de l'espatlla perquè “està al límit”

Marc va assistir ahir a un acte contra el ‘bullying’ a Saragossa.

Marc va assistir ahir a un acte contra el ‘bullying’ a Saragossa.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va confirmar ahir que passarà per la sala d’operacions a començaments de desembre per “oblidar-se” dels problemes que pateix a l’espatlla, que se li va dislocar durant la tornada d’honor del Gran Premi del Japó i que el farà estar a “mig gas” a l’entrenament de la setmana que ve a Jerez. En declaracions als mitjans després de participar al costat de la resta dels seus companys de l’equip Honda en l’acte de la campanya de Repsol “Stop Bullying” que s’ha dut a terme al col·legi Salesianos de Saragossa, el lleidatà va reconèixer que té l’espatlla “al límit” i que no pot “aguantar més”.

El pilot va explicar que malgrat les bones sensacions i de com de “content que està després de la primera presa de contacte amb la nova moto”, el seu problema amb l’espatlla pren protagonisme i el seu pas pel quiròfan serà “una prioritat”. Marc s’operarà el dia 4 de desembre, després de dirigir el seu campus de motocròs a Rufea i assistir a la gala d’entrega dels premis de la Federació Internacional, prevista per al diumenge 2 de desembre.

Màrquez, que la setmana que ve té test a Jerez, també va posar la mirada en el futur i va dir que, malgrat haver “gaudit moltíssim” el 2018, l’any que ve serà “creu i ratlla”.

tracking