SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Cal ajudar Dembélé i que surti la seua millor versió”

Valverde diu que té un talent innat, però que al club hi ha molta pressió

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va assegurar ahir que entre tots han d’ajudar Dembélé perquè tregui la millor versió, després que es perdés l’últim partit de Lliga al no comparèixer a temps a una sessió d’entrenament. “És un futbolista més de la plantilla i provarem entre tots d’ajudar-lo perquè doni la seua millor versió i posi tot el talent al camp”, va assegurar en roda de premsa. En aquest sentit, va destacar-ne la qualitat però va avisar que ha de saber superar la pressió de jugar al Barça.

“És un jugador amb una cosa difícil de trobar, amb talent innat i esperem que ens doni el millor, però estem en un club que té molta pressió per a tots: per a l’entrenador, per a ell i per a tothom”, va avisar el tècnic. Tanmateix, Valverde pensa que s’està parlant excessivament del jugador. “Tenint en compte que ja van dos preguntes de cinc o sis, potser sí que s’ha parlat de més”, va assenyalar a l’inici de la compareixença prèvia al duel d’avui (20.45, Movistar Partidazo) contra l’Atlètic.

El tècnic no vol forçar el brasiler en el partit d’avui contra l’Atlètic, amb el liderat de la Lliga en joc

A més, va assenyalar que el partit d’avui és molt important i més després de perdre contra el Betis. “Ens estem jugant el liderat. Aquest any està tot més comprimit, no hi ha diferències entre uns i altres, la Lliga és més oberta que mai”, va reconèixer. Per això no firma perdre avui i poder jugar al Wanda Metropolitano la final de la Lliga de Campions.

“Esclar que no ho firmo. Qui firmarà això? Al final el que vols és guanyar sempre. També em poden fer firmar el contrari, guanyar a la Lliga i no anar a la final. Volem guanyar l’Atlètic i hem de passar encara el dur hivern”, va augurar.

A més, el tècnic es va mostrar prudent respecte a poder veure avui Coutinho. “Ha completat alguna de les sessions d’entrenament, però no totes. No arriscarem tenint el calendari que tenim”, va assenyalar. Davant de l’Atlètic, Valverde no podrà comptar amb Rakitic, lesionat, i Arturo Vidal es perfila com el seu substitut. “Que jugui és una possibilitat. És un jugador compromès amb l’equip i no negarem que, sempre que ha sortit, ens ha donat coses”, va destacar el tècnic sobre el futbolista blaugrana.

tracking