SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna : "Era important sobreposar-se a l'última derrota"

Serna destaca la victòria contra un “rival directe”

Fernando Sierra, clau per a la victòria, llança davant de Julen Olaizola, que va ser jugador del Força Lleida la temporada anterior.

Fernando Sierra, clau per a la victòria, llança davant de Julen Olaizola, que va ser jugador del Força Lleida la temporada anterior.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, es va mostrar satisfet amb el triomf davant d’un “rival directe” per la permanència com el Canoe i per haver-se tret de sobre les males sensacions que va deixar l’última derrota a Granada. “L’important és la victòria i recuperar l’equip després d’una dura derrota en un cicle de partits molt difícil, en què d’aquí a pocs dies tornem a competir contra un Barça molt físic. Hem competit bé, encara que no juguem com sabem. Els jugadors han sabut lluitar, patir i acabar amb la seua resistència en el moment decisiu. Estem molt satisfets amb la victòria, però hem de continuar treballant.”

Serna va destacar que una de les claus del triomf van ser els 17 rebots ofensius que va capturar l’equip i l’aportació de tots els jugadors, encara que va voler assenyalar especialment la tasca de Fernando Sierra. “És un jugador que ens aporta molt i ha estat un dels més determinants. Si no fos per les lesions, estic segur que encara ens donaria molt més.” També va destacar Fall, que “no ha tingut un bon inici de la segona meitat, però després ha estat sensacional en el rebot ofensiu”.

Sobre la millora defensiva respecte a l’últim partit a Granada, Serna va manifestar que “sí que estem satisfets perquè els hem deixat en 25 punts al descans i 55 al final. Però no es tracta de xifres, sinó d’aconseguir aquest punt d’organització defensiva que encara no hem estat capaços de plasmar sobre la pista. Se’ns continuen escapant algunes coses”, va afegir l’entrenador del Força Lleida, que va aclarir que Djuran no ha pogut entrenar-se en tota la setmana a causa d’una gastroenteritis i que “ens ha donat tot el que ha pogut, un gran esforç”.

tracking