SEGRE

TENIS TAULA ETTU CUP / SUPERDIVISIÓ FEMENINA

Adéu a Europa

El Borges perd 0-3 a la tornada de la tercera ronda de l’ETTU Cup davant de l’Istres || Els francesos ja van eliminar els lleidatans la temporada passada

Marc Duran va perdre ahir el partit que va disputar de l’eliminatòria de tornada davant de Paul Gauzy.

Marc Duran va perdre ahir el partit que va disputar de l’eliminatòria de tornada davant de Paul Gauzy.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escenari de la temporada passada es repetia ahir a la pista del Borges Grup Vall, contra les cordes i requerit d’una gesta a la tornada de la tercera ronda de l’ETTU Cup davant del Istres Tennis Table, després d’un 3-0 clar a França. Fa un any, la moneda va sortir creu per al Borges, que va perdre per la mínima (2-3) i va posar fi a la seua participació a Europa.

Ahir, els lleidatans van repetir la història i van tornar a quedar fora de l’ETTU Cup, al perdre per 0-3 el partit de tornada de la tercera ronda davant de l’Istres. La setmana passada, els lleidatans havien caigut a França per idèntic resultat i ahir tampoc no van poder frenar el seu rival, que es va convertir de nou en el seu botxí europeu.

Després de l’eliminació, el Borges se centra en la Superdivisió, on és tercer al guanyar divendres

El partit ja va començar de la pitjor manera per al Borges, ja que Marc Duran va perdre el seu punt davant de Paul Gauzy per un disputat 1-3, en el qual el lleidatà va oferir una forta resistència i a punt va estar de forçar el cinquè joc (10-12, 11-6, 7-11 i 12-14).

El segon punt també va ser francès, ja que Oriol Monzó va cedir un nou 1-3 davant de Samuel Walker, encara que com el seu company, no li va posar les coses fàcils al seu rival, que va necessitar un quart joc per batre’l, encara que allà la jugadora visitant es va imposar amb claredat (7-11, 8-11, 11-6 i 6-11).

El tercer punt era el definitiu per a l’Istres, però va ser el que més ràpidament es va adjudicar. Joan Masip, encara que li va posar les coses difícils al seu rival en el primer joc, no va poder evitar que Laurens Tromer firmés un clar 0-3 (14-16, 7-11 i 9-11) i donés el punt definitiu a l’equip francès per guanyar el partit i passar als vuitens de final, amb la conseqüent eliminació del Borges.

Ara, el club lleidatà se centra ja en la Superdivisió, on és tercer després de la victòria de divendres passat davant del Vilagarcía. El proper partit serà divendres a la pista del San Sebastián de los Reyes, cuer de la Lliga.

El Villart Logístic encadena amb del Vic la quarta derrota El Balaguer Villart Logístic va perdre ahir a casa per 1-4 davant del Girbau Vic, equip de la part baixa de la classificació, i va encadenar així la quarta victòria consecutiva en la Superdivisió femenina.

tracking