HOQUEI

El Llista suma un bon punt davant del Reus

L’equip lleidatà s’ha avançat 3-0, però els tarragonins han igualat i han fallat una falta directa a falta de dos segons

El Llista suma un bon punt davant del ReusAMADO FORROLLA

El Lleida Llista ha sumat un bon punt avui davant del Reus (3-3), un rival que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. Amb aquest resultat l’equip d’Albert Folguera acaba la jornada en la cinquena posició.

Llista i Reus han ofert un gran partit als més de 600 espectadors que hi havia en l’Onze de Setembre. L’equip lleidatà ha fet mèrits per aconseguir la victòria, però la seua falta de punteria en ocasions, els pals i la mala actuació arbitral, l’ha privat de la victòria. El Reus ha demostrat el seu potencial igualant un 3-0 en contra i ha pogut guanyar amb un llançament de falta directa a falta de dos segons, que han parat Lluís Tomàs.

El Llista només ha tardat quatre minuts a inaugurar el marcador gràcies a una bona rematada de Roberto Di Benedetto (1-0, 4'). En el minut 6 Andreu Tomàs ha anotat el 2-0 i Maxi Oruste ha firmat el 3-0 en el minut 12 amb un llançament de falta directa. El Reus ha anotat el 3-1 al minut 21 amb una contra culminada per Joan Salvat.

Tot just començar la segona part ha arribat el 3-2 amb un rematada d’Àlex Rodrígue en el minut 27 i el 3-3 l’ha firmat Marc Julià, de falta directa, en el 37. Els dos equips han pogut marcar, el Llista en diverses ocasions clares i el Reus en una falta directa a falta de dos segons que ha fallat Àlex Rodríguez.