El Pardinyes escombra i dorm líder

El parcial de 0-21 al tercer quart, clau

Albert Lafuente va ser un dels destacats del partit.

Albert Lafuente va ser un dels destacats del partit.POL PUERTAS

L’Iderdauto Pardinyes tot just va tenir problemes per sumar la novena victòria de la temporada en deu partits, després d’escombrar el SESE per un contundent 64-92, un triomf que el torna a situar provisionalment líder del grup C de la Lliga EBA, a l’espera del que faci avui el Mollet a la pista del Sants.

Els jugadors que dirigeix Gerard Encuentra van dominar des del principi i van sentenciar al tercer quart després d’un parcial demolidor de 9-26. Fins aquell moment, la qualitat superior dels lleidatans va ser clau per agafar els primers avantatges i arribar al final del primer assalt dominant de nou punts.

Al segon període, el joc es va equilibrar i al descans l’avantatge es va quedar en dotze punts. Va ser a la tornada dels vestidors quan el Pardinyes es va exaltar i va passar per sobre de l’equip barceloní. Un parcial de 21-0 li va permetre assolir una màxima renda de 35 punts (39-74) a poc d’arribar-se al final del període. Encara que el SESE va reaccionar amb un 10-0, la victòria no va perillar en cap moment.

Els de Gerard Encuentra van ser excelsos en atac, i van anotar quinze triples de vint-i-tres intents (un 65 per cent), i disset cistelles de dos punts de 25 (un 68 per cent), a més de tretze de quinze en tirs lliures, amb percentatges elevadíssims. A títol individual van brillar especialment Víctor Vinós, que amb vint punts i quatre rebots es va erigir en l’MVP del partit, així com Wendell Davis, que va anotar 21 punts, i Albert Lafuente, que en va aportar catorze.