HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Victòria en una pista difícil

El Vila-sana supera el Bigues i Riells, amb què estava igualat a punts || Va anar al descans perdent, però a la segona part va millorar i remuntar

Joana Comas, amb la pilota en un partit d’aquesta temporada.

Joana Comas, amb la pilota en un partit d’aquesta temporada.SEGRE

El Vila-sana va aconseguir una gran i treballada victòria a la pista del Bigues i Riells (2-4) contra un equip amb el qual estava empatat a punts a la classificació. Les coses no podien començar millor per a les lleidatanes, que s’avançaven al minut 5 en una jugada personal de Victòria Porta, que va creuar la pista en solitari (0-1). Tanmateix, després del gol va baixar la intensitat de les de Jordi Capdevila i dos badades defensives van fer que el Bigues i Riells remuntés en dos rebots abans del descans. A la represa, no obstant, el Vila-sana va millorar en tots els sentits: va tenir més la pilota, defensivament va estar bé i va disposar de moltes ocasions a causa de pèrdues de pilota de les locals, pèrdues que, a més, les van aprofitar les del Pla d’Urgell. Els fruits no van tardar a recollir-se i, en dos minuts, Joana en un u contra u amb la portera i Victòria en un rebot dins de l’àrea van remuntar per tornar a posar al Vila-sana al davant.

Quan faltaven deu minuts per al final, Cata Flores va arredonir amb una falta directa la victòria (2-4), que deixa l’equip sisè a la classificació amb un total de deu punts.