EL MILLOREL PITJOR

Bon punt amb gust de poc

La falta d’encert priva el Mollerussa d’una merescuda victòria || Els de Josep Maria Turull van tenir moltes ocasions i fins i tot van disposar d’un penal al començament del partit

El Mollerussa ho va intentar tot per aconseguir la victòria però va acabar conformant-se amb un bon empat.ÁREA 11

El Mollerussa no va poder passar de l’empat (1-1) amb un necessitat Vilanova i la Geltrú que es va defensar amb dents i ungles. Al final, els visitants van donar per bo el punt aconseguit, encara que el cert és que seu va ser el domini i les ocasions de gol, inclòs un penal al minut 5 de partit. Però els va faltar l’encert necessari, mentre que els locals es van avançar en un llançament de falta, pràcticament a l’única ocasió que van tenir.

El Mollerussa va sortir resolt a buscar la victòria, i als quatre minuts de partit va generar una bona ocasió en una centrada a l’interior de l’àrea per a Marc Grau, que va ser enderrocat per un defensor. L’àrbitre va assenyalar el penal però Morera no va ser encertat i va enviar la pilota al pal. El Mollerussa no va acusar la fallada i va seguir dominant, movent bé la pilota al centre del camp i encara que no van tenir excessiva presència en camp contrari, van comptar amb tres ocasions clares per obrir el marcador, però finalment cap va entrar a la porteria de Molina. Semblava que la primera meitat acabaria amb el zero a zero inicial, però a l’últim sospir va arribar l’1-0 en una falta lateral que va rebtujar la defensa del Mollerussa, però la bimba va quedar dins de l’àrea i Valldosera no va perdonar. (1-0).

Després del descans no hi va haver canvis i el Mollerussa va continuar dominant el joc contra un rival que, amb el marcador a favor, va reforçar encara mes les posicions defensives. L’afany dels de Josep Maria Turull va tenir el seu premi just després d’una recuperació de la pilota va arribar a Cervelló, que des de la frontal batia el porter local (1-1). No es van conformar els visitants i van seguir sent amos de la pilota i de les ocasions, que es van succeir sense que cap es convertís en gol. El Vilanova, per la seua banda, es va limitar a defensar-se i acumulava més i mes homes en defensa a l’espera de l’acabament del partit. Així doncs, i davant del poc encert en la finalització de les jugades d’atac, el Mollerussa es va haver de conformar amb un punt.

“L’empat és bo tot i que hem merescut més”

Quan va finalitzar el partit, Josep Maria Turull, entrenador del Mollerussa, va donar per bo el resultat davant d’un equip que “arribava molt necessitat, a només dos punts del descens i que al seu camp sempre és un rival complicat.” El tècnic visitant va lamentar “no haver aprofitat les oportunitats que hem tingut”, i va puntualitzar: “Al primer temps hem dominat i hem tingut tres ocasions, a part del penal, per avançar-nos, i ells han marcat al final a pilota aturada”. Per acabar, va afegir: “Després del descans hem tingut fins i tot més presència al camp rival, però no hem sabut materialitzar les ocasions de les quals hem disposat”.