El Balaguer empata en inferioritat

Un jugador del Balaguer defensa la pilota davant la pressió d’un jugador del Júpiter.ÁREA 11

Un Balaguer en quadre va aconseguir un valuós empat al camp del Júpiter, malgrat jugar bona part del duel en inferioritat númerica arran de l’expulsió de Robert Font al minut 33 (1-1).

Els locals van ser els que van tenir el domini de la pilota, mentre que els visitants van apostar per un futbol més conservador encara que sense renunciar a buscar la porteria defensada per Uri.

Malgrat el domini local, el Júpiter no va ser capaç de generar ocasions clares de perill davant d’una defensa del Balaguer molt ben posicionada que no donava cap mena de concessió. Els minuts van anar transcorrent sense que passés res destacable. El joc va estar dividit, sense gairebé ocasions de gol, per la qual cosa el marcador es va mantenir sense canvis fins que la insistència del Júpiter va tenir recompensa quan faltaven quatre minuts per a la conclusió de la primera meitat, aprofitant que el Balaguer jugava en inferioritat numèrica per l’expulsió de Robert Font (33’).

Roca va ser l’autor del gol del Júpiter, davant de la passivitat defensiva visitant. Amb el resultat d’1-0 es va arribar al final de la primera part. Al segon temps, el Balaguer va saltar al terreny de joc disposat a aconseguir l’empat i va buscar amb més insistència la porteria del Júpiter. Tanmateix, els de la Noguera no eren capaços d’inquietar el porter Uri, que en moltes fases de l’encontre va ser un espectador més. Però quan ja s’enfilava la recta final del matx, el Balaguer va aconseguir l’anhelat gol de la igualada. Gomà va llançar una falta magistralment que va anar a parar a l’escaire, fora de l’abast d’Uri.

El tècnic local va buscar un revulsiu a còpia de canvis, però el Balaguer es va atrinxerar a la seua àrea i no va oferir concessions de cap tipus. Els homes de Jordi Belló van mantenir l’àrea infranquejable fins al xiulet final. La pròxima jornada, el Balaguer rebrà a casa la visita de l’EFAC Almacelles.

Tanmateix, el tècnic de l’equip de la Noguera va admetre que l’empat “ha estat molt costós perquè durant molts minuts del partit nosaltres hem jugat amb un home menys a causa de l’expulsió de Robert Font a la mitja hora de joc i, a més, tenint el marcador en contra”. Segons Belló, a la segona part, l’equip que dirigeix va millorar ostensiblement respecte al primer temps ja que “hem pogut competir de tu a tu amb el Júpiter al seu feu i fins i tot hem disposat de diverses ocasions per aconseguir algun gol més per mitjà de ràpides transicions”.

“Hem aconseguit un costós empat malgrat les set baixes”

L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, va declarar després del duel al Municipal de La Verneda amb el Júpiter que “l’empat a domicili ha estat molt positiu ja que nosaltres afrontàvem aquest partit amb fins a set baixes importants, però hem pogut competir amb juvenils i jugadors del filial que han estat a un bon nivell”.