El Tornabous guanya i s'atansa al líder

Un jugador de la Seu intenta desplaçar la bimba davant l’oposició d’un rival.

Un jugador de la Seu intenta desplaçar la bimba davant l’oposició d’un rival.SEGRE TÀRREGA

El Tornabous va aprofitar l’oportunitat i va sumar tres punts d’or que el posen tercer a només un punt de la Seu, el seu rival d’ahir.

El partit, disputat en un camp impracticable, va començar molt igualat amb els dos equips jugant un futbol de contacte físic i de segones jugades. El Tornabous va començar millor i Puig va anotar el primer al minut 9. Es va arribar al descans amb 1-0, i la segona meitat va continuar molt igualada, gràcies en part a la bona actuació del porter local i la defensa. Aguantar la porteria a zero va servir als locals per sentenciar el partit al 89, quan Santiveri va marcar el 2-0 definitiu.