L'EFAC no dóna opcions al cuer i el derrota amb claredat en un bon partit

L’EFAC no dóna opcions al cuer i el derrota amb claredat en un bon partit || Un gol de Simó obre el camí i Cons i Montoy completen un triomf balsàmic al cap de cinc jornades sense guanyar

Els jugadors de l’EFAC Almacelles celebren un dels gols aconseguits davant del Cambrils.NICOLÁS ARLANZÓN

Les oportunitats s’han d’aprofitar, sobretot quan no es passa el millor moment i s’han viscut fa poc grans moments d’incertesa. L’EFAC Almacelles, després de cinc partits sense conèixer la victòria, no va donar cap opció al cuer de la categoria.

Un Cambrils Unió que els d’Almacelles van superar amb un contundent 3-0 gràcies als gols de Simó, Edu Cons i Montoy. L’obligat i balsàmic triomf es va forjar durant l’últim quart d’una primera part que no va tenir història.

De fet, les poques oportunitats dels del Segrià, que van tornar a presentar un onze amb moltes novetats, no van arribar fins als últims cinc minuts abans del descans. Fins aleshores els locals es van dedicar a madurar el partit i a esperar a darrere el rival. Quan van decidir fer un pas endavant i moure la pilota amb paciència, van començar a marcar diferències.

La superioritat local, que anava augmentant a mesura que el Cambrils pagava l’esforç fet, els va portar a obrir el marcador al minut 44. L’encarregat de fer-ho va ser Simó, que poc abans ja havia comptat amb una gran ocasió que es va estavellar a la creu.

Després d’una contra magistral de l’EFAC, el davanter almacellenc va firmar el primer gol de la temporada amb un precís xut que es va colar enganxat al pal dret de la porteria de Fuertes. L’1-0 va donar ales i tranquil·litat als de Radosav Radulovic, que a la segona part es van dedicar a sentenciar el partit.

No van tardar a fer-ho i al 51, el capità Edu Cons també es va estrenar com a golejador i va sorprendre a tothom en una arribada al segon pal per rematar amb un potent tir creuat el 2-0. Semblava que l’equip local no en tenia prou amb la renda i va continuar buscant més gols. El Cambrils també va tenir alguna oportunitat però Jordi Chiné es va mostrar molt segur tota la tarda, en què va firmar algunes parades de gran mèrit durant l’últim quart d’hora del partit, que van desbaratar les esperances dels visitants.

Ja a la part final de l’encontre, David Montoy va robar una pilota a la defensa del Cambrils i es va plantar sol davant del porter visitant per batre’l amb gran precisió per establir el definitiu 3-0. Amb aquesta victòria l’EFAC manté la sisena plaça a la taula amb 21 punts, i la setmana que ve visitarà un sempre complicat Balaguer.

“La bona actitud de l’equip ens ajuda a superar el sot”

L’entrenador de l’EFAC, Radosav Radulovic, va dir al finalitzar el partit: “Necessitàvem aquesta victòria. Hem pogut preparar bé aquest partit i hem recuperat jugadors i la bona actitud de l’equip ens ha fet superar les males sensacions de les últimes setmanes”. Pel que fa al desenvolupament del duel, Radulovic va afirmar: “Sabíem que no seria fàcil, hem estat molt bé, hem fet el nostre joc i hem marcat abans del descans, cosa que ens ha donat moral i ànims.”