SEGRE

DEPORTES_LUNES

Rafinha, adéu a la temporada

El Barça perd el liderat i Sergi Roberto

Rafinha, en una acció del partit de dissabte contra l’Atlètic.

Rafinha, en una acció del partit de dissabte contra l’Atlètic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafinha s’acomiada de la temporada al confirmar-se que té una ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre i que haurà de ser operat, mentre que Sergi Roberto té una ruptura al semimembranós de la cama esquerra que el mantindrà entre tres i quatre setmanes de baixa, segons va informar ahir el club blaugrana, que ahir diumenge va perdre el liderat després de la victòria del Sevilla.

Rafinha, que precisament va substituir el lesionat Sergi Roberto al descans de l’empat de dissabte davant de l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (1-1), va sentir molèsties durant el transcurs del partit. “Les proves realitzades han confirmat que té una ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre. En els propers dies es procedirà a tractament quirúrgic”, va explicar el club blaugrana en un comunicat.

Encara que els serveis mèdics no van estimar el temps que estarà de baixa, Rafinha, que es va convertir en el reemplaçament habitual de Leo Messi durant el seu temps fora dels terrenys de joc per una fractura al radi del braç dret, es perdrà previsiblement tota la temporada, ja que la gravetat de la lesió apunta a entre sis i vuit mesos de recuperació.

D’altra banda, el centrecampista Sergi Roberto va haver d’abandonar el camp al minut 43, deixant al seu equip amb deu fins al descans, després de notar dolors a la cama arran d’un dríbling. “Sergi Roberto estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa amb una ruptura del semimembranós de la cama esquerra”, va confirmar l’entitat.

tracking