SEGRE

FUTBOL COPA LIBERTADORES

Suspesa de nou i sense data la final entre River Plate i Boca Juniors

Ja va ser ajornada dissabte per greus disturbis

Agents custodien l’entorn de l’estadi Monumental.

Agents custodien l’entorn de l’estadi Monumental.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit decisiu de la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors va quedar finalment suspès ahir, tal com va anunciar el president de la Confederació Sud-Americana de Futbol (CONMEBOL), Alejandro Domínguez, després de l’atac a l’autobús de Boca dissabte i els violents incidents al Monumental, que inicialment van obligar a retardar el partit a ahir. “No es donen les condicions. Volem que el partit es jugui sense desigualtats. Posposarem el partit. Buscarem la data adequada. En conjunt, amb els dos presidents, reprogramarem el partit”, va dir Domínguez. La CONMEBOL va convocar una reunió de totes les parts per demà a la seu d’Asunción, per buscar una nova data per a la final.

D’aquesta forma, l’ens del futbol sud-americà atén de manera parcial la sol·licitud de Boca de suspendre la final per no estar en “igualtat de condicions”. El quadre xeneize va demanar a més la desqualificació de River pels incidents provocats per la seua afició dissabte, dia en el qual hi havia programada la tornada de la final. El seu capità, Pablo Pérez, va haver de ser hospitalitzat i Carlos Tévez també va ser atès, mentre que alguns dels seus companys van patir vòmits pels gasos lacrimògens.

La direcció de Boca va instar a desqualificar el River pels incidents que van provocar els seus seguidors

Poc després va comparèixer davant dels mitjans el cap de govern de la ciutat de Buenos Aires, Horacio Rodríguez Larreta, per assenyalar a la “màfia de les barres” i la investigació que s’està duent a terme. Així mateix, Gianni Infantino, president de la FIFA, va desmentir que demanés “en cap moment” que es disputés la final o que amenacés ningú amb mesures disciplinàries si no es jugava.

tracking