FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Triomf de mèrit de l'AEM femení i derrota del Pardinyes

Les lleidatanes van aconseguir golejar en una segona part excel·lent || Amb la victòria, l’AEM entra en zona d’ascens i ocupa la quarta posició de la taula

Una jugadora de l’AEM lluita pel control de la pilota en una acció del partit.

Una jugadora de l’AEM lluita pel control de la pilota en una acció del partit.STEFI GABRIELLE

Victòria de l’AEM (5-1) en una gran partit de les de Roger Lamesa, davant d’un Collerenc cridat a lluitar per l’ascens al final de la temporada. L’encontre va començar amb l’AEM controlant la pilota davant d’un rival tancat en defensa, que no va permetre crear ocasions clares a les blaves. Amb la mitja hora de joc complerta, les visitants van arrabassar el control a les de Lleida, però tampoc van ser capaces de crear perill i van arribar al descans amb l’empat inicial.

Després de la represa, les jugadores de l’AEM van sortir decidides a endur-se el partit i tres minuts més tard ja manaven al marcador, 1-0. La jugadora local Natalia s’encarregaria d’encarrilar la victòria amb dos gols més, 3-0. Al minut 78, el Collerenc va retallar distàncies però això no va espantar les lleidatanes que, amb un altre gol de Natalia i un altre més de Pixu, van sentenciar el partit amb el contundent 5-1 final.

Derrota mínima contra el líder Les de Pardinyes no van poder reaccionar davant del gol visitant El Pardinyes va caure per la mínima davant d’un líder amb molt d’ofici com és el Seagull (0-1). Les de Lleida van sortir a impedir el joc fluid i ho van aconseguir, en part, durant la primera meitat. Les ocasions van ser escasses per a tots dos equips, però el Seagull va demostrar per què és el líder i va aprofitar la única opció clara per marcar el 0-1 amb el qual s’arribaria al descans. Després de la represa, va seguir el joc travat per part dels dos equips tot i que van ser les visitants les que van tenir més opcions de gol. També al segon temps la portera lleidatana Tatiana es va erigir com la protagonista del duel evitant diversos gols que van permetre al Pardinyes seguir amb opcions de sumar fins al final. Als últims minuts les de Lleida es van atansar a l’àrea rival, però la falta d’encert va impedir que es quedés algun punt al Municipal de Pardinyes.