SEGRE

DEPORTES

Farré torna a competir deu mesos després

El lleidatà, lesionat el 4 de febrer, va reaparèixer amb victòria en una prova del Provincial || Al desembre correrà un indoor a França

El pilot de Vilanova de Segrià, durant la prova disputada aquest diumenge a Aitona.

El pilot de Vilanova de Segrià, durant la prova disputada aquest diumenge a Aitona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé deu mesos després de caure lesionat en una prova del Mundial Indoor disputada a Barcelona el passat 4 de febrer, Arnau Farré ha tornat a la competició. Ho va fer aquest diumenge a la penúltima cita del Campionat Provincial de trial celebrada a Aitona, en què el pilot de Vilanova de Segrià es va imposar al davant de Marc Cots, pilot de l’Estatal de TR2, i Roger Casas, campió d’Espanya juvenil el 2017. “He tornat a sentir-me pilot. He tingut una mica de por perquè era la primera cursa que afrontava, però les sensacions han estat molt bones”, va afirmar el lleidatà, que a causa de la ruptura dels lligaments creuats i el menisc del genoll esquerre s’ha passat la temporada inactiu, sense disputar ni una sola prova ni de l’Estatal ni del Mundial.

Farré, que el mes d’agost ja es va pujar a la moto per posar-se a prova, té previst disputar el 28 de desembre vinent un indoor a la localitat francesa de Le Puy-en-Velay, on també competirà, entre d’altres, Adam Raga.

A Aitona també va ser la primera vegada que va competir amb la seua nova marca, Jotagas, amb la qual recentment ha firmat contracte per a les dos pròximes temporades. Amb la marca gironina disputarà la temporada que ve el Campionat d’Espanya i el Mundial de TrialGP.

tracking