SEGRE

Malestar al Tremp perquè l'Angulària no va accedir a ajornar un partit malgrattenir moltes baixes

Malestar al Tremp perquè l’Angulària no va accedir a ajornar un partit malgrat tenir moltes baixes || Set lesionats, dos en un bateig i dos més treballant

El Tremp va guanyar l'estiu passat la Copa Pirineus

El Tremp va guanyar l'estiu passat la Copa PirineusCF TREMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del CF Tremp, Josep Maria Farré, continuava ahir enfadat perquè el rival d’aquest cap de setmana, l’Angulària, no va accedir a ajornar l’encontre malgrat que els del Pallars tenien nombroses baixes. “Això no és la Champions, som a Tercera Catalana i si no ens ajudem entre els clubs amb tots els problemes que tenim per tirar endavant...”, lamentava el dirigent. El mateix Farré, amb l’entrenador i el delegat de l’equip, es van desplaçar sense els jugadors per firmar l’acta i evitar d’aquesta manera una sanció. Amb aquest gest, el més normal seria que el subcomitè de Competició doni el partit per perdut al Tremp, però no li aplicarà sanció extra, com la reducció de punts o una multa econòmica.

“No hi podíem anar, no teníem jugadors”, explica el president. “No va ser cap caprici, perquè si no volguéssim jugar ja no ens hi apuntaríem”, i detalla que “per un cúmul de circumstàncies a penes arribàvem als onze justos, entre ells un jugador que es va fer un cop a l’entrenament de divendres i un altre que encara no ha jugat ni un minut. Teníem set lesionats, un altre dels jugadors ha estat pare de bessones i feien el bateig aquest diumenge, al qual anava un altre company. Dos més no acostumen a viatjar per motius laborals i només poden jugar els partits de casa, un altre estava de viatge... No hi havia prou jugadors”, justifica.

“Els futbolistes estan dolguts i la veritat és que ens ha sabut greu. Els vam demanar l’ajornament i els vam oferir anar a jugar el dia que ells volguessin, però l’Angulària va dir que no. Estan en el seu dret. Nosaltres ho fem sempre que algú ens ho demana. Si volien els punts als despatxos, ja els tenen”, afegeix en aquest sentit.

Fonts de la delegació de Lleida de l’FCF van comentar que “si un dels clubs no vol o no li va bé el canvi, està en el seu dret dir-ho”.

tracking