SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Multa de 48.000 € a Piqué per conduir sense punts

Judici ràpid contra el futbolista per un delicte contra la seguretat del trànsit

Gerard Piqué, ahir a l’arribar a la Ciutat de la Justícia a l’Hospitalet.

Gerard Piqué, ahir a l’arribar a la Ciutat de la Justícia a l’Hospitalet.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va acceptar ahir el pagament d’una multa que ascendeix a 48.000 euros per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sense punts al carnet el mes d’agost passat. En un judici ràpid celebrat ahir al jutjat d’instrucció número 27 de Barcelona, Piqué es va conformar amb una pena de multa i va saldar d’aquesta manera la causa que tenia oberta per un delicte contra la seguretat del trànsit. El defensa es va entrenar amb els companys i després de la sessió es va traslladar, acompanyat de l’advocat David Vázquez, a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat.

Gerard Piqué va acceptar la pena imposada pel magistrat Francisco Javier Paulí, que ha reduït en un terç la proposta inicialment pel ministeri fiscal: 72.000 euros de multa, a raó de 200 euros diaris durant dotze mesos.

S’uneixen a les absències de Sergi Roberto i Rafinha, però Valverde recupera Rakitic i Coutinho

La Guàrdia Urbana de Barcelona va aturar el jugador el passat 31 d’agost, a les 14.05 hores, per haver comès una infracció de trànsit al passeig de Gràcia. “Conduïa malgrat tenir coneixement que no podia fer-ho, per pèrdua de vigència del permís de conduir per haver esgotat el saldo total dels punts assignats, en virtut d’expedient iniciat en data 13 de juliol de 2017”, precisa la sentència.

El jutge va recriminar al futbolista que podria haver recuperat el carnet de conduir a partir del dia 14 de juny, “prèvia realització del curs de sensibilització i reeducació viària”, cosa que no va fer. La notificació de la multa va ser mitjançant publicació al BOE ja que no se li va poder notificar per carta.

Rafinha, per cert, serà operat dimarts vinent, 4 de desembre, de la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre, per la qual cosa estarà de baixa entre sis i vuit mesos.

buenos aires

La policia argentina van arrestar ahir una dona que sortia en un vídeo folrant de bengales el cos d’una nena per, suposadament, introduir-les a l’estadi de River Plate, on s’havia de jugar la final de la Copa Libertadores. Després de difondre’s un vídeo a les xarxes socials, la fiscal Adriana Bellavigna va iniciar una investigació per reconèixer els involucrats. La dona va ser identificada i detinguda.

D’altra banda, la Justícia argentina va posar ahir en llibertat les trenta persones que van ser detingudes dissabte per “atemptat i resistència a l’autoritat”, durant els disturbis als voltants de l’estadi de River. Fonts del Ministeri Públic Fiscal de Buenos Aires van informar que els trenta imputats van quedar lliures després de prendre’ls declaració i al no presentar antecedents penals. Tanmateix, pesa sobre ells una mesura cautelar de no poder atansar-se a menys de 500 metres a l’estadi Monumental.

Efectius policials també van escorcollar ahir l’estadi Monumental. Hores abans, el president de l’Argentina, Mauricio Macri, i la ministra de Seguretat, Patricia Bullrich, van al·legar que l’atac a l’autobús que traslladava els jugadors del Boca Juniors va ser organitzat pels Barras Bravas (ultres violents) del River Plate. La Conmebol ha de decidir avui l’escenari i la data de la final, que ha demanat la ciutat italiana de Gènova. Maradona ha demanat que donin la Copa al Boca.

Gerard Piqué, ahir a l’arribar a la Ciutat de la Justícia a l’Hospitalet.

Gerard Piqué, ahir a l’arribar a la Ciutat de la Justícia a l’Hospitalet.EFE

tracking