SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Avui la fortuna ens ha afavorit"

Va reconèixer que el Barça B havia sigut millor || Chapela, seriós dubte per jugar diumenge

Els jugadors del Força Lleida van agrair al final del partit el suport del mig centenar de seguidors que es va desplaçar fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els jugadors del Força Lleida van agrair al final del partit el suport del mig centenar de seguidors que es va desplaçar fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Força Lleida, Jorge Serna, es va sincerar al final del partit i no va dubtar a reconèixer que el Barça B havia sigut millor i que la sort es va aliar per moments amb el seu equip. “En línies generals, el Barça ha fet millor partit que nosaltres i també ha fet millor bàsquet que nosaltres. Tanmateix, el que passa és que hi ha hagut un moment en què hem apujat el nivell en defensa i això ens ha permès anotar de manera més senzilla, amb algunes cistelles producte de la sort, com el triple a tauler de Djuran. Avui la fortuna ens ha afavorit”, va asseverar.

Serna va mostrar la seua satisfacció per la victòria aconseguida perquè “el partit se’ns havia posat molt costa amunt. El Barça estava dominant d’una manera clara, amb un gran joc, sent molt ràpids, molt intensos enrere, amb molt encert i confiança. Però no sé per quina raó han baixat el seu encert des de la línia de tres i això ens ha permès el rebot, córrer i ficar-la més fàcilment. Ens hem anat ficant dins del partit. L’últim quart ha estat el pol oposat del que havien jugat ells molt brillantment durant tants minuts”.

Sobre la lesió d’Adrián Chapela, que va patir un fort esquinç de turmell, el tècnic del Força Lleida no creu que pugui jugar per al partit de diumenge vinent davant de l’Oviedo. “No sabem res. Cal esperar que ho vegin els metges. Ha estat un cop lleig. Caminava coixejant, la qual cosa ja és un bon senyal, però el veig molt just per arribar al partit de diumenge”, va dir Serna, que va agrair el suport de l’afició.

“Estem molt agraïts perquè ens hem sentit molt acompanyats. Només volem donar-los les gràcies per haver vingut un dimarts i jugant tan tard”.

tracking