SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "Volem acabar primers"

Valverde diu que el Barcelona no especularà amb el resultat avui davant del PSV i que l’objectiu és guanyar || L’equip afronta el partit amb set baixes per lesió però el tècnic no vol excuses

Ernesto Valverde, ahir durant la compareixença davant dels mitjans.

Ernesto Valverde, ahir durant la compareixença davant dels mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona juga avui contra el PSV Eindhoven (21.00/Movistar Liga de Campeones) amb set baixes i l’objectiu d’aconseguir una victòria que el classifiqui per als vuitens de final de la Lliga de Campions, com a primer del Grup B. El conjunt blaugrana, que ja està matemàticament classificat, és líder del seu grup amb 10 punts, tres més que l’Inter de Milà.

Un triomf aquesta nit, fins i tot amb un empat si els italians no guanyen a Wembley el Tottenham Hotspurs, en tindria prou per aconseguir el seu propòsit a una jornada del final. Haurà de fer-ho sense el concurs del porter Jasper Cillessen, els defenses Sergi Roberto i Thomas Vermaelen, els centrecampistes Arthur Melo, Rafinha Alcántara i Sergi Samper i el davanter Luis Suárez, tots lesionats.

Ernesto Valverde va assegurar ahir que el seu equip no sortirà al Philips Stadion a especular amb el resultat. “La manera d’assegurar-nos ser primers és guanyar, sense haver de pensar en un altre resultat. No especularem amb què passi en altres partits”, va valorar.

Sobre el cúmul de lesions va comentar que “hem pagat la sobrecàrrega de partits dels jugadors. Volem que vagin a les seleccions, és clar, però de vegades, com ara, això ens passa factura”. Valverde va recordar que l’equip ja ha jugat “dos encontres de Champions amb la baixa de Messi” i que per al d’avui recupera Philippe Coutinho i Ivan Rakitic. “Pensem que els dos poden ser-hi. Philippe ja va poder l’últim matx, però preferim esperar, i amb Ivan veurem com està”, va indicar.

La plaga de lesions ha obligat el tècnic a desplaçar cinc futbolistes del filial, però Valverde va avançar que no farà experiments a la Lliga de Campions ni alinearà un onze de circumstàncies: “Encara que hi hagi baixes, sempre trec el millor equip per guanyar.” El tècnic del Barcelona va reconèixer que el seu conjunt està encaixant “massa gols” a la Lliga, però creu que a Europa és diferent. “Estem concedint poc i generant molt”, va matisar.

tracking