SEGRE

ESPORT DE BASE COMPETICIÓ

Anglesola reviu el futbol sala

Naix un club que recupera aquest esport a la població, després que l’anterior desaparegués fa dos dècades || Tan sols un equip i en prepara dos més

Formació de l’equip benjamí de futbol sala del CS Anglesola, que ha debutat aquesta temporada a la Lliga.

Formació de l’equip benjamí de futbol sala del CS Anglesola, que ha debutat aquesta temporada a la Lliga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol sala ha tornat a Anglesola després de gairebé dos dècades. “Ha costat, però hem aconseguit tornar a tenir equip”, explica Òscar Trullàs, president del Club Futbol Sala Anglesola. “Tinc un nebot que jugava a Tàrrega i ens vam començar a plantejar que per què no muntàvem un club a Anglesola. I aquesta temporada hem creat un equip benjamí amb 12 jugadors, vuit nens i quatre nenes, tots del poble”, afegeix. “Fa 15 o 20 anys hi va haver equip, que competia a la Lliga sènior, però van jugar un parell d’anys i es va desfer”.

Dos dècades després, l’interès per la pràctica de l’esport ha fet possible recuperar el futbol sala i el futur és prometedor. “Vénen un centenar de persones a veure els partits i està venint molta gent que vol jugar, així que per a la pròxima temporada ja hem decidit que ampliarem el club amb un aleví i un infantil”, afegeix Trullàs, que agraeix la implicació “de l’ajuntament i els comerços del poble. Tots ajuden i l’ajuntament ha adequat el pavelló”.

Competeix en el Grup 15 de la Lliga Benjamina i, encara que només han guanyat un partit, consideren que l’objectiu, fer esport a casa, està del tot aconseguit.

tracking