SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Final de curs solidari

Les 4 Hores de Lleida tanquen aquest cap de setmana la temporada automobilística a Lleida amb 74 pilots || La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3

Joan Segura, Paco Cerdà, Montse Parra, Francesc Abella i Miquel Rosell, ahir a la presentació.

Joan Segura, Paco Cerdà, Montse Parra, Francesc Abella i Miquel Rosell, ahir a la presentació.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Lleida acollirà aquest cap de setmana una nova edició de les 4 Hores de Lleida, Memorial Francesc Cànovas, prova de resistència amb la qual tradicionalment es posa punt final a la temporada i que un any més tindrà caràcter solidari, ja que la recaptació de les dos jornades es destinarà a La Marató de TV3. La prova compleix 19 anys i comptarà amb la participació de 27 equips de dos a quatre pilots cadascuns, dos més que l’any passat. En total seran 74 pilots participants, dels quals 15, aproximadament un 20%, són de Lleida.

Miquel Rosell, president de l’Escuderia Lleida, organitzadora de la prova, calcula que “la recaptació creiem que serà similar a la de l’any passat, uns 1.000 euros”, segons va explicar ahir a la presentació de les 4 Hores, en la qual també hi va haver Montse Parra, regidora d’Esports; Joan Segura, representant territorial d’Esports de la Generalitat; Paco Cerdà en representació de la Diputació, i Francesc Abella, vicepresident de l’Escuderia Lleida. El preu de les entrades és de 10 euros, tant l’abonament per a les dos jornades com l’individual per a cadascuna.

Més de cent voluntaris de l’Escuderia Lleida fan possible una prova que compleix 19 anys

Rosell va destacar la presència de “Joan Vinyes, campió d’Espanya de ral·lis; Francesc Gutiérrez, campió d’Espanya de muntanya, o Climent Domingo, que també ha sigut campió d’Espanya de ral·lis”. El president de l’Escuderia Lleida va assenyalar que “enguany només hi ha una pilot femenina. Altres anys havíem tingut fins a un equip complet”.

Pel que fa a la presència d’equips lleidatans, n’hi competeixen vuit de l’Escuderia Lleida, dos de l’Escuderia Mollerussa i dos més de l’equip GC Motorsport. Dissabte hi haurà els entrenaments lliures i oficials i diumenge, de 10.00 a 14.00 la carrera. A la prova competeixen vehicles de tres categories diferents.

Tant Rosell com Abella van destacar l’important paper del voluntariat, que fa possible la prova. “Poc més d’un centenar de persones del club treballen des d’alguns dies abans perquè tot sigui perfecte.”

tracking