SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Amenaça de quiròfan per al genoll d'Umtiti

El club n’és partidari, però el jugador no vol pels mesos de baixa

Samuel Umtiti podria passar pel quiròfan per resoldre els problemes al genoll.

Samuel Umtiti podria passar pel quiròfan per resoldre els problemes al genoll.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ombra d’haver de passar pel quiròfan plana sobre el defensa del FC Barcelona Samuel Umtiti. El central francès, que va reaparèixer al Wanda després de dos mesos de baixa, es va ressentir de les molèsties al genoll esquerre i torna a estar de baixa. Ahir va ser examinat de nou pels doctors del club blaugrana i la millor opció per acabar amb els problemes físics seria passar pel quiròfan, però el jugador no es vol operar per ara, ja que suposaria dir pràcticament adéu a la temporada perquè estaria de baixa entre 4 i 5 mesos.

Umtiti està des de principis d’aquest any amb dolors al genoll esquerre per culpa d’una condropatia, que és una lesió al cartílag que provoca molèsties a la cara posterior de l’articulació.

En suma 106, un més que Cristiano amb el Madrid, xifra que no podrà ampliar al jugar a la Juve

Abans, durant i després del Mundial de Rússia, el francès va anar convivint amb les molèsties amb fisioteràpia i infiltracions per no deixar de competir i aspirar a tots els títols amb el Barça i amb França.

Però a finals de setembre, després de la derrota davant del Leganés, va haver d’aturar-se per sotmetre’s a un tractament conservador. Gairebé dos mesos amb aquests remeis i una alimentació equilibrada per baixar una mica de pes van precedir la tornada del gal en un partit oficial. Al Wanda va completar noranta minuts, però el dolor va reaparèixer de bon començament i a Eindhoven ni tan sols no es va vestir de curt. Si el francès no es recupera o ha de ser operat, el club buscarà un reforç al gener per completar la plantilla.

tracking