SEGRE

FUTBOL COPA LIBERTADORES

El Bernabéu acollirà la tornada de la final River-Boca el 9 de desembre

Policies a l’estadi del River dissabte passat després de la suspensió.

Policies a l’estadi del River dissabte passat després de la suspensió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tornada de la final de la Copa Libertadores entre Boca i River es jugarà a l’estadi Santiago Bernabéu el diumenge 9 de desembre a les 20.30 hores, segons va avançar ahir el diari As. Per tant, les dos grans finals continentals de clubs de la temporada (el Wanda Metropolitano acollirà la pròxima final de la Champions) tindran per tant la mateixa seu: Madrid. Va ser ahir quan hi van donar el seu vistiplau la Conmebol, l’RFEF, la FIFA i també el Reial Madrid. El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, també va donar-hi el vistiplau, però falta una formalitat.

El CSD remetrà l’expedient al ministeri d’Exteriors, com marca la Llei de l’Esport, i el Govern central autoritzarà el partit aquest matí.

La FIFA va reclamar ahir a la Federació Espanyola que tragués del conflicte la Confederació Sud-Americana, que no era capaç d’arribar a cap acord amb els clubs després de rebutjar els escenaris d’Asunción, Doha i Miami.

El partit entre els dos principals equips de l’Argentina va ser suspès el cap de setmana passat després que es produïssin incidents violents protagonitzats per seguidors radicals del River, que exercia de local. a l’anada, a l’estadi del Boca el resultat va ser de 2-2.

tracking