SEGRE
Marc Márquez, amb els joves pilots del campus Allianz al circuit lleidatà de Rufea.

Márquez ja se sent "un pilot més"Allianz Junior Motor Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez, set vegades campió del món, va assegurar durant el campus Allianz amb joves pilots al circuit de motocròs de Rufea, a Lleida, que ja se sent "un pilot més, un pilot al qual l’any que ve voldrà batre tothom". Márquez confessa que un dels seus forts als entrenaments és el motocròs, encara que es pugui considerar perillós a l’hora de patir lesions, però fins i tot sent conscient d’això, pensa que és el que millor el prepara per a la competició.

"La diferència es marca en la capacitat d’improvisar durant un cap de setmana de curses i això en el motocròs és fonamental ja que a cada volta canvia la pista, els solcs i amb això és amb el que intento adaptar-me a MotoGP, encara que el motocròs es consideri que és un entrenament perillós," va explicar Marc Márquez sobre els seus entrenaments en l’especialitat de motocròs. "Al desembre, analitzarem al sofà de casa els errors, però es viu el present i ho accepto i és el que busco però ara ja sóc un pilot més que intentarà lluitar pel títol mundial com qualsevol altre pilot de la categoria", va afegir Márquez.

"Mai no ets el millor, pots guanyar un any però no ets invencible i cal aprendre dels errors, ha que progressar i ser sempre amb la mentalitat que ets campió però l’any següent la pressió és la mateixa o fins i tot més perquè no s’ha de guanyar sempre i hi ha vint-i-quatre pilots a la graella de sortida que volen guanyar", va comentar sincer el cinc vegades campió del món de MotoGP. "Lorenzo i jo ja hem parlat, ahir a l’avió, vam fer comentaris de la moto, del que és millor i pitjor i la rivalitat s’ha de quedar a la pista. Amb Dani -Pedrosa- passava el mateix i així ha de ser sempre", va afirmar Márquez sobre la seua nova relació amb Jorge Lorenzo.

tracking