El Barcelona s'estavella de nou contra un Fenerbahçe superior

Els de Pesic van anar sempre a remolc de l’equip d’Istanbul

Green controla la bola en una acció del partit d’ahir.

Green controla la bola en una acció del partit d’ahir.EUROLEAGUE

El Barça Lassa va perdre ahir contra el Fenerbahçe d’Istanbul (65-84) al Palau Blaugrana, en la que suposa la sisena derrota consecutiva davant dels turcs, al no poder fer front a un rival molt superior que segueix amb una única derrota a la competició i que no va donar opció a uns blaugranes combatius, però lluny de poder plantar batalla.

Continua sense poder tombar el Barça Lassa (6-4 ara a la taula) el Fenerbahçe, i ni el fet de jugar al Palau Blaugrana va equilibrar la contesa. El Barça només va anar davant fins al 6-5 inicial. Llavors va agafar el comandament l’equip visitant i va arribar a guanyar de 21 punts, aclamats per una nombrosa expedició otomana a la grada.

Ali Muhammed (16 punts) va deixar fora de combat els jugadors de Svetislav Pesic, però el millor del seu equip va ser sens dubte Marko Guduric. Un sèrie B al seu equip que podria ser estrella en qualsevol altra banda fora de la galàxia turca, i que se’n va anar a 13 punts, 5 rebots i 4 assistències. En el Barça Lassa, només Adam Hanga va arribar a uns destacats 16 punts.

El Barcelona va anar sempre a remolc, però va intentar capgirar el partit. Quan en el segon quart es va veure 15 punts a sota (23-38) es va esforçar, amb la defensa a camp contrari i amb dos contra uns, per exemple, i va aconseguir reduir el desavantatge fins a un 34-39 poc abans del descans, al qual no obstant es va arribar amb un 36-45. A la segona part es va mantenir la tònica i va acabar sense guanyar cap dels quarts.

En un altre matx disputat ahir, el Baskonia va perdre a la pista de l’Anadolu Efes, també turc, per 96-85.