SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida podrà comptar amb Chapela contra l'Oviedo

El base gallec s’ha recuperat de les molèsties al turmell i jugarà demà

Adrián Chapela, en l’últim partit al Barris Nord.

Adrián Chapela, en l’últim partit al Barris Nord.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna podrà comptar finalment amb Chapela per al partit de demà (18.00) davant de l’Oviedo, després que el base gallec superés ahir l’última prova durant la sessió matinal. El de Lugo s’ha recuperat del lleu esquinç que va patir al turmell dret durant el partit de dimarts davant del Barça, per la qual cosa el Força Lleida tindrà tots els jugadors disponibles per a una nova prova de la seua capacitat de mantenir-se dalt de tot.

Serna va incidir ahir en la intensitat de l’equip en els primers minuts dels partits, aspecte amb què va tornar a patir en l’últim duel davant del filial blaugrana. “Hem canviat algun quintet inicial, però ens continua costant. El problema és que si no sortim a córrer i a defensar amb intensitat no som ningú i es va poder veure en el partit contra el Granada, en el qual seguíem al vestidor. Contra Canoe i Barça vam estar millor, però dimarts no ens en entrava ni una”, va afegir el tècnic del Força Lleida, que demà espera un partit en el qual les defenses seran la clau. “Sembla que serà un partit de baixa anotació, de forma que hem d’estar fins en tots els aspectes i imposar el ritme que nosaltres proposem. A veure si podem millorar la fluïdesa en atac”, va afegir sobre el duel de demà entre les dos millors defenses de la LEB Or. El Força Lleida lidera aquest rànquing defensiu amb una mitjana de 67,7 punts encaixats per partit, mentre que l’Oviedo és segon amb 69,7 punts.

Serna també va destacar la importància de mantenir fresc un equip amb molta càrrega de treball i desplaçaments molt llargs en l’inici de la temporada. “Que la plantilla segueixi sana és una cosa a tenir en compte, atesa l’exigència del calendari”, va dir.

El conjunt asturià, amb nombroses baixes per al partit

L’Oviedo, que jugarà al Barris Nord després de guanyar en el seu últim partit el Castelló (95-70), arribarà amb nombroses baixes per afrontar el duel. El tècnic Javi Rodríguez té les baixes per lesió de Fran Cárdenas, Joey van Zegeren i Josep Puerto, mentre que el finlandès Matti Nuutinen està amb la seua selecció disputant els partits de classificació per al Mundial 2019. Davant d’aquesta situació, el club asturià va renovar fins a final de temporada Sergio Llorente, exjugador del Força Lleida, que es va incorporar per un període de 30 dies. “Encara que vinguin 9 o 10 jugadors dels que tinguin disponibles, són dels més destacats de la LEB Or. Estan jugant molt bé malgrat tots els problemes, però està clar que el partit tindrà un component físic clau”, va assenyalar Serna.

tracking