SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida prepara la gespa per a l'hivern

Tractament a l’estadi i a l’Annex

Un operari, treballant ahir a la gespa del Camp d’Esports.

Un operari, treballant ahir a la gespa del Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu aprofita que aquest cap de setmana no hi ha partit al Camp d’Esports per sotmetre la gespa de l’estadi a un tractament específic, amb l’objectiu que estigui preparat per afrontar les baixes temperatures que ja han arribat a la ciutat i de cara a aquest hivern. Tècnics de l’empresa Royal Verd han treballat aquesta setmana tant a l’estadi com a l’Annex, que també utilitza amb freqüència l’equip per als seus entrenaments.

En totes dos superfícies s’ha dut a terme un “punxat” massiu de 15 centímetres de profunditat, la qual cosa permet que s’oxigeni la superfície, ja que permetrà que es millori la filtració d’aigua i airejar les arrels. En tots dos camps també s’ha tornat a abonar amb sulfat amònic i s’ha plantat llavor d’hivern, que protegirà les dos superfícies de les possibles glaçades.

A l’Annex també s’ha fet un tractament contra els insectes. Per una altra banda, la plantilla del Lleida es desplaçarà avui cap a Girona, on l’equip quedarà concentrat i acabarà de preparar el partit de demà que es disputarà al camp del Peralada (12.00 hores), on farà la seua primera defensa del liderat.

tracking