SEGRE

HOQUEI PATINS WORLD SKATE EUROPE CUP

El Llista defensa títol

Avui comença l’etapa europea a Girona en l’anada de vuitens de l’antiga CERS, que va guanyar el curs passat || El rival, malament a l’OK Lliga, estrena tècnic

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista comença avui a la pista del Girona (20.00, Esport3) la defensa del títol europeu que va conquerir el curs passat sota la denominació de Copa CERS, que des d’aquesta temporada passa a dir-se World Skate Europe Cup.

Després de quedar exempt en la primera ronda per la seua condició de vigent campió, l’equip que dirigeix Albert Folguera afronta l’anada dels vuitens de final sense confiances, malgrat la mala classificació del Girona a l’OK Lliga, i confiant a obtenir un resultat que li permeti encarar el partit de tornada a casa amb garanties de superar ronda. “És veritat que el principal problema que tenen és de resultats, però no és així quant a joc. El que ocorre és que han entrat en una dinàmica de la quals els està costant sortir i ara amb nou entrenador intentaran canviar el rumb”, va assenyalar Folguera, que d’altra banda va elogiar el nou entrenador del Girona, Joan Enric Torner. “Va ser un dels millors jugadors del món i els pot donar un altre aire.”

No obstant, el tècnic lleidatà confia en el seu equip encara que no vol pensar que són els vigents campions. “Cada temporada és una història nova. Si volem repetir l’èxit, que serà molt difícil, haurem de fer les coses molt bé. Hem de ser molt competitius. Si podem guanyar a Girona molt bé, però s’ha de valorar que hi haurà un partit de tornada i hem de controlar les transicions i el nostre joc agressiu.” El Lleida Llista arriba a la cita europea després d’un meritori empat davant del Reus (3-3) a l’OK Lliga, on ocupa una còmoda cinquena posició, amb 20 punts, mentre que el Girona és tretzè, en zona de descens, amb només 5 punts. Tot i així, Folguera s’espera un Girona “que sortirà fort des del principi. Ells jugaven molt bé en la pretemporada i es pensaven que serien a dalt. Si obtenen un bon resultat contra nosaltres els podria reforçar l’ànim de cara a l’OK Lliga perquè afronten sense pressió la competició europea”.

Albert Folguera, que té tots els seus jugadors disponibles, va recordar que a l’OK Lliga “vam guanyar el Girona per un ajustat 6-5 perquè ells tenen molta qualitat. Hem de saber controlar el partit perquè si a ells no els surten les coses tornaran a caure en la dinàmica que porten a l’OK Lliga”.

La plantilla llistada va fer ahir el seu últim entrenament abans del partit, que va incloure una sessió de vídeo per analitzar el joc del rival. “Veurem coses, encara que els dos equips ens coneixem perfectament”, va admetre Folguera.

tracking