SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, a recuperar el liderat

El Lleida ha de guanyar avui a Peralada per seguir al capdavant després del triomf ahir del Vila-real B || Partit trampa malgrat el bon moment ja que el rival, penúltim, enllaça 5 jornades sense perdre

Formació inicial del Lleida Esportiu diumenge passat a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol.

Formació inicial del Lleida Esportiu diumenge passat a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu buscarà avui a Peralada (12.00) recuperar el liderat al qual es va enfilar la jornada passada, després que ahir l’hi arrabassés el Vila-real B al vèncer davant del Terol per 3-0. L’equip que dirigeix Gerard Albadalejo afronta, tanmateix, un partit dels denominats trampa, ja que el rival, penúltim a la classificació, acumula cinc jornades seguides sense conèixer la derrota.

La plantilla blava, que va viatjar ahir a terres gironines, afronta aquest compromís després de quatre jornades consecutives sense perdre. L’última derrota va ser a casa davant de l’Hèrcules (0-1), en aquell temps líder indiscutible del grup. L’únic deu a l’equip lleidatà és haver rebut en les dos últimes jornades 6 gols, xifra que, tanmateix, li permet ser el tercer equip menys golejat del grup.

Però, per sobre d’aquest sot defensiu en els dos últims partits davant d’Eixea (4-4) i Sabadell (3-2), cal destacar que el Lleida ha sumat set dels nou punts possibles en els tres últims desplaçaments.

El Peralada-Girona B sembla haver-se recuperat en les últimes jornades del mal inici que va tenir. Les dos úniques victòries que suma a la Lliga les ha aconseguit en aquests cinc últims partits que porta imbatut. Però continua sense guanyar al seu camp, una dada a tenir en compte. Al seu feu tan sols ha aconseguit tres punts de 18 en joc gràcies a tres empats.

En la convocatòria del Lleida la novetat és el porter Víctor Vidal en lloc de l’habitual suplent Josemi, mentre que Xemi repeteix citació després de mesos recuperant-se de la lesió.

Pel que fa al Peralada, com a filial que és del Girona, una de les baixes que té és la de Valery, que ha estat convocat per Eusebio Sacristán, el tècnic del primer equip. Les altres absències són les de Paik i Bueno, els dos lesionats; Montes, sancionat, i Soni, a causa d’uns temes burocràtics.

El Lleida no anirà sol fins a Peralada. Normalment acostuma a estar acompanyat almenys per un autocar de seguidors i, en aquesta ocasió, no serà menys. El club ha contractat un autocar que surt a primera hora d’aquest matí cap a Girona.

Millor ratxa d’imbatibilitat fora de casa en 20 anys

El Lleida Esportiu encara no ha perdut fora de casa en aquesta Lliga després de 14 jornades, una cosa que no aconseguia des de la temporada 1998-1999, fa 20 anys. Llavors portava dos punts més que els onze d’ara, amb tres victòries i quatre empats. A l’actual campanya, després de set desplaçaments, els d’Albadalejo sumen dos victòries, a Olot i Castelló, i cinc empats, als camps de l’Espanyol B, Terol, Atlètic Llevant, Badalona i Eixea. Els onze punts aconseguits, a més, són la puntuació més alta des dels 14 de la temporada 2004-2005, a Segona A, fa 14 anys.

tracking