SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

Derrota del Villart amb el líder Linares

Les de la Noguera cauen a l’antepenúltima posició

Els dos equips, abans de començar el partit.

Els dos equips, abans de començar el partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Balaguer Villart Logístic va caure ahir a la pista del líder de la categoria, el Tecnigen Linares, per un clar 4-1. Amb aquesta nova derrota, les de la capital de la Noguera cauen fins a la desena plaça, a dos punts del primer equip en zona de descens, el Rivas, que té un partit jugat menys i que podria superar les lleidatanes demà si guanya si guanya el seu partit davant del Girbau Vic. Amb aquesta última derrota, les de Balaguer encadenen cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria.

El matx va començar de la pitjor forma possible per a les de Balaguer. La jugadora local Orawan Paranang va superar la capitana del Villart, Anna Biscarri, per un contundent 3-0 (11-6, 11-1, 11-1) per sumar el primer punt del duel.

A continuació, Natalya Prosvirnina va millorar la imatge de les de la Noguera davant de Roxana Ana María Istrate, encara que tampoc va poder superar la jugadora del Linares i va caure per un ajustat 3-2 (13-11, 9-11, 6-11, 11-4, 11-9).

Amb el 2-0 al marcador, la visitant Svetlana Bakhtina va reaccionar i va superar la rival, Paula Bueno, per un clar 0-3 (4-11, 3-11, 8-11) per sumar el primer i únic punt del Balaguer en el partit, que deixava el marcador en 2-1.

En l’enfrontament de dobles, la parella del Villart Logístic Prosvirnina-Bakhtina no va poder donar continuïtat al punt anterior i va tornar a caure derrotada davant del duo del Linares format per Paranang i Istrate per 3-2 (4-11, 13-15, 11-4, 12-10, 11-7).

En el cinquè i definitiu partit, Natalya Prosvirnina tampoc va poder amb la tailandesa Orawan Paranang, que va tornar a imposar-se per 3-0 (11-7, 11-3, 11-9) per col·locar el 4-1 definitiu al marcador.

tracking