SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí no vol confiances en el derbi contra el Sant Adrià

Canut diu que les barcelonines són millors del que reflecteix la classificació

El Cadí la Seu va batre el Mann Filter en el seu últim partit.

El Cadí la Seu va batre el Mann Filter en el seu últim partit.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí visita avui (13.00) el Sant Adrià en el derbi català de la jornada, un duel per al qual Bernat Canut no vol cap tipus de confiança malgrat que les barcelonines ocupen la penúltima plaça. “Estem mentalitzats, perquè el Sant Adrià no és un equip que mereixi ser penúltim a la classificació. Els resultats no reflecteixen la seua capacitat. Tenen un equip molt perillós, que va estar a punt de guanyar el València en el seu últim partit com a local, i no ens podem despistar”, va dir el tècnic, que podrà comptar amb tots els efectius per a un partit que ha despertat una gran expectació, esgotant-se les localitats del Marina.

Per a Canut, una de les claus del partit serà controlar el rebot. “Tenen jugadores determinants a les posicions interiors, com Coulibaly i Keita, entre d’altres. Hem d’estar molt pendents de controlar aquesta faceta i procurar no carregar-nos de faltes, donant segones opcions amb el rebot ofensiu, minimitzar aquest risc”, va assenyalar.

El derbi, que serà televisat, ha despertat un gran interès i s’han esgotat les localitats

El Cadí la Seu arriba al derbi després de passar per sobre del Mann Filter en l’última jornada i amb bones sensacions de cara al seu més immediat objectiu, la classificació per a la Copa de la Reina, competició que disputaran els set primers classificats al final de la primera volta a més de l’amfitrió. Les de l’Alt Urgell afrontaran un mes molt dur, ja que fins al dia 30 disputaran sis encontres, quatre lluny del Palau d’Esports.

Perfumerías Avenida i Gernika van sumar un nou triomf per mantenir-se dalt de tot de la classificació. Mentre que les salmantines no van tenir problemes per derrotar el Bembibre (52-71) i aconseguir la vuitena victòria seguida, les basques van haver de recórrer al temps extra per superar el cuer Ferrol (80-74). Tampoc va fallar el Gipuzkoa, que va vèncer l’Araski (64-50) i va sumar la sisena victòria del curs, forçant el Cadí la Seu a guanyar avui a Sant Adrià per mantenir-se un triomf per sota.

tracking