HOQUEI PATINS PRIMERA DIVISIÓ

El Lleida.net Alpicat reacciona tard i cau davant el filial del Liceo

Els lleidatans van estar a prop de remuntar

El Lleida.net Alpicat se’n va anar amb les mans buides de la Corunya al perdre per 7-5 davant del filial del Liceo, en un partit en el qual els lleidatans van reaccionar molt tard. Tanmateix, el conjunt de Xavi Roy va estar a prop de remuntar un 5-1 advers, encara que finalment el triomf va ser per a l’equip gallec, que el supera a la classificació de Primera.

La primera meitat va ser igualada i amb escàs encert, ja que el primer gol no va arribar fins als 12 minuts. Els locals van aconseguir marxar al descans amb un 2-0 i Serret va retallar diferències tot just començar la segona meitat. Però el Liceo va reaccionar ràpidament amb el tercer gol. Malgrat disposar de dos faltes directes, l’Alpicat va encaixar el quart a 13 minuts per al final i el cinquè poc després. Va ser amb el 5-1 quan els lleidatans es van començar a despertar i Piñol es va convertir en el protagonista. El jugador lleidatà va retallar diferències a 11 minuts del final i també va marcar el tercer i quart per al Lleida.net (5-4), que tornava a tenir opcions. Restaven poc més de sis minuts per al final del partit i el Liceo va disposar d’una falta directa per ampliar de nou diferències. No va fallar Candamio i el matx va tornar a posar-se costa amunt per als interessos de l’Alpicat a falta de poc menys de quatre minuts. Abeal es va encarregar de sentenciar amb el setè gol per als gallecs, malgrat que Serret encara va poder marcar el cinquè per als interessos del Lleida.net.

El pròxim compromís per als lleidatans serà el dissabte 8, a les 20.00, quan rebran el líder de Primera, el Mataró.