SEGRE

DEPORTES

Lliçó de bàsquet a favor de la integració

Més de 70 esportistes amb discapacitat intel·lectual van participar en la jornada || L’equip del Salvador Seguí, campió

Una acció d’un dels partits que es van disputar ahir al Pavelló Juanjo Garra.

Una acció d’un dels partits que es van disputar ahir al Pavelló Juanjo Garra.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló municipal Juanjo Garra va acollir ahir la sisena edició del Trofeu Ciutat de Lleida de bàsquet per a discapacitats, organitzat per l’Associació de Voluntaris de La Caixa de Lleida, la Federació ACELL i Down Lleida. La jornada, que va comptar amb més de setanta esportistes de set equips diferents, tenia com a objectiu donar a conèixer a la gent de Lleida el bàsquet solidari per la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, canviar la mirada respecte a aquest col·lectiu i donar-li més visibilitat.

La competició, que es va iniciar a les 10.00 del matí amb la lectura parcial del manifest que es llegirà demà dilluns amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es va dividir en dos grups, organitzats segons la seua experiència i nivell. En el primer grup es va disputar un triangular entre el segon equip de l’ASVOLCALL Down Lleida, el Bàsquet Mollerussa Acudam i el CB Balaguer Estel.

El segon grup, format per equips que disputen regularment la Lliga Interclubs de Lleida per a discapacitats, va estar format per l’ASVOLCALL Down Lleida, el Bàsquet Alba de Tàrrega, l’Aspros Força Lleida i el Salvador Seguí de Lleida. La final la van disputar el Salvador Seguí i l’ASVOLCALL Down Lleida amb victòria per als primers.

tracking