SEGRE

DEPORTES

Valverde reivindica Messi

El tècnic blaugrana diu que és “estrany i sorprèn qualsevol que no opti a guanyar la Pilota d’Or” || No descarta fitxar un central al gener si no es recupera Umtiti abans de final d’any

Messi i Umtiti, ahir durant la sessió d’entrenament.

Messi i Umtiti, ahir durant la sessió d’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va opinar ahir, en la prèvia del partit davant del Vila-real (Camp Nou, 18.30), sobre el fet que Lionel Messi no estigui entre els candidats a guanyar la Pilota d’Or i va coincidir amb l’exseleccionador espanyol Vicente del Bosque a l’assegurar que és “estrany”.

“Em sorprèn igual que sorprèn qualsevol. Messi ha estat el millor jugador de la jornada en la primera, la segona i la cinquena jornada de la Champions. En les altres jornades no ho ha estat perquè no ha jugat per lesió. No hi tenim res a dir. Els felicitem, que cada un pensi el que vulgui”, va concloure.

Després de dos partits sense guanyar, diu que “cal vèncer el Vila-real i intentar recuperar el primer lloc”

D’altra banda, Valverde va respectar la decisió del central Samuel Umtiti de no passar pel quiròfan a recuperar-se de les molèsties del genoll esquerre i es va mostrar esperançat amb la possibilitat que el jugador pugui tornar a jugar aquest any. “És un jugador important. Va arribar amb problemes i l’estem intentant recuperar”, va assenyalar. Després de dos mesos sotmetent-se a tractament, el central francès va tornar a jugar fa una setmana al Wanda Metropolitano, però davant del PSV es va quedar a la grada i el club va confirmar que seguirà un tractament conservador a Qatar.

“Aquí hi ha diverses parts, però el fonamental és que el jugador ha d’estar convençut i ha de pensar el millor per a ell. Esperem que en poc temps es recuperi”, va afegir Valverde.

El preparador blaugrana no va descartar la possibilitat de fitxar un central al mercat d’hivern: “Hem de valorar la situació de l’equip. Després quedaran cinc mesos en què es jugarà tot i hem de tenir l’equip preparat.”

La lesió del central francès va monopolitzar part de la compareixença de Valverde, que també es va referir al moment pel qual passa el seu equip, que encadena dos partits sense conèixer la victòria a la Lliga.

“El que m’interessa és recuperar el primer lloc. Hem estat líders totes la jornades menys dos. Hem de conviure amb les crítiques, però el que més em preocupa és guanyar el Vila-real. Hem de trobar aquest balanç en el qual facis gols i no te’n facin”, va indicar.

tracking