HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Victòria solvent

El Vila-sana venç el rocós Alcorcón a base de velocitat i amb gols de Victòria Porta, dos, i Cata Flores || Les del Pla van amb pas ferm cap a la Copa

Victòria Porta condueix la bola perseguida per una jugadora de l’Alcorcón.

Victòria Porta condueix la bola perseguida per una jugadora de l’Alcorcón.JOAN GÓMEZ

El Club Patí Vila-sana va aconseguir una victòria clara i solvent davant d’un rocós Alcorcón per 3-0 amb un doblet de Victòria Porta a la primera meitat i un gol de la xilena Cata Flores avançat el segon període. És la tercera jornada consecutiva d’imbatibilitat de les del Pla d’Urgell que cada vegada s’atansen més al seu punt òptim de forma i caminen amb pas ferm cap a la seua classificació, per segon any consecutiu, per a la Copa de la Reina.

El Vila-sana va ser molt superior a l’equip madrileny, però va haver de treballar la victòria. A base de velocitat, en un partit en el qual amb prou feines hi va haver interrupcions per part del col·legiat del matx, les lleidatanes van anar a poc a poc desgastant la dura defensa visitant fins a aconseguir inaugurar el marcador. Era el minut 10 de partit i la golejadora de l’equip, Victòria Porta, col·locava l’1-0 després d’una gran acció ofensiva de les locals.

En ple vendaval del Vila-sana va arribar el 2-0 tres minuts més tard, de nou per mediació de Victòria Porta. La màxima golejadora de l’equip, amb vuit gols en set jornades, va ser una altra vegada la figura del xoc, ja que va sumar, a més, una assistència.

A la represa, el Vila-sana va controlar bé la situació i va augmentar la diferència per mediació de Cata Flores en el minut 39. La xilena va sentenciar definitivament, per si no ho estava ja, un partit que va servir per confirmar el bon moment de les jugadores que dirigeix Jordi Capdevila.

Capdevila es va mostrar satisfet després del matx, no només pel triomf sinó per la solidesa del seu equip, que cada vegada es troba millor. “La veritat és que tenim una dinàmica molt bona. Hem anat a buscar la victòria des del principi i s’ha notat. El meu equip ha sigut molt superior a l’Alcorcón.”

Capdevila va veure la clau que “hem sabut trobar els espais en un rival que està molt treballat tàcticament i que defensivament t’apreta molt en els ajuts defensius. El que havíem parlat durant la setmana ho hem executat a la perfecció”.

El tècnic del Vila-sana va elogiar les seues jugadores assegurant que “les peces noves s’estan adaptant bé i agafant la dinàmica de l’equip com s’ha vist en els últims partits”.