BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El derbi, per al Cadí

Les lleidatanes sumen la cinquena victòria, segona consecutiva, al derrotar el Sant Adrià || Patiment al final malgrat arribar a dominar per 26 punts

Merritt Hempe va haver d’esforçar-se al màxim davant les jugadores grans del Sant Adrià.AGUSTÍ PEÑA

El Cadí la Seu es va adjudicar el derbi davant el Sant Adrià (50-59) en un partit que es va arribar a complicar en els minuts finals malgrat que les de l’Alt Urgell van arribar a dominar per 26 punts de diferència. Tanmateix, l’equip de Bernat Canut va sumar la cinquena victòria de la temporada, segona consecutiva, i va fer un pas més cap al seu objectiu d’aconseguir el pas per a la Copa de la Reina.

Després dels primers instants de tempteig, el Cadí va començar a imposar el seu joc defensiu i va aconseguir posar-se davant, assolint el final del primer quart amb 5 punts d’avantatge (12-17). En un segon parcial ple d’imprecisions, especialment del costat local, les lleidatanes van començar a agafar còmoda rendes i van arribar al descans amb un 16-34 que semblava deixar el partit dat i beneït.

De fet, un 0-8 en els primers minuts de la segona meitat, va donar al Cadí una màxima diferència de 26 punts (16-42) i tot apuntava a un passeig triomfal a Sant Adrià. Però les barcelonines van començar a reaccionar de la mà d’Ayuso i fins i tot van aconseguir emportar-se el tercer quart (32-49). El conjunt de Canut va començar a bloquejar-se en atac i el Sant Adrià va continuar reduint diferències, fins a situar-se només cinc punts per sota a falta d’escassos minuts per al final (50-55). Tanmateix, el Cadí la Seu va mantenir la calma i Vilaró, una de les més destacades, va sentenciar des de la línia de tirs lliures.

El pròxim partit per al Cadí serà divendres (21.00) al Palau d’Esports davant del València, un dels ascendits i equip revelació de la Lliga.