SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Fem les coses bé"

Albadalejo destaca el caràcter del seu equip, després d’encaixar l’1-1, en la victòria final || El tècnic continua treient importància al liderat i assegura que només al final podrà fer-se balanç

Gerard Albadalejo, en un gest eufòric durant el partit de diumenge passat contra el Sabadell.

Gerard Albadalejo, en un gest eufòric durant el partit de diumenge passat contra el Sabadell.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, no va voler iniciar la roda de premsa posterior al partit, sense abans dedicar “un sentit record a Miquel Cristina, l’utiller del Peralada, recentment mort, i a tota la seua família”.

Dit això va analitzar la victòria del Lleida assegurant que no havia estat gens fàcil. “Això ja ho sabíem perquè la condició de cuer del Peralada és merament anecdòtica. Té un gran equip, molt bons jugadors i juga molt bé a futbol. En el primer temps, un dels millors que hem fet aquesta temporada, els hem sabut neutralitzar en tots els aspectes, creatiu, defensiu i ofensiu, i fins i tot el 0-1 amb el qual ens en hem anat al descans pot semblar curt”, va assenyalar el tècnic.

En canvi, la segona part va ser una altra cosa. “El Peralada ens ha sorprès d’entrada, malgrat que ho havíem parlat al vestidor. Ens ha empatat ràpid amb un absurd penal i aquí s’ha demostrat la nostra fortalesa mental. Si el rival et fa mal amb un cop cal tornar-lo augmentat. I així ha arribat l’1-2, sense temps a res.”

“Hem merescut, almenys, empatar” Narcís Pèlach, Chicho, el tècnic del Peralada, va reconèixer la superioritat del Lleida al primer temps però també que “amb els canvis l’equip ha millorat molt i hem aconseguit equilibrar les coses després del descans”. “El fet d’encaixar tan aviat l’1-2 després de l’1-1 ens ha fet mal, però crec que ens hem merescut almenys l’empat”, va concloure.  Albadalejo no va donar més importància al liderat i a sumar ja 30 punts en 15 jornades. “És simplement una anècdota, positiva, sens dubte, però una anècdota. L’important serà veure on estem al final. Estem en ratxa, però encara no hi ha res decidit.”  Finalment, preguntat per les absències de Leto o Almagro en la convocatòria, va aclarir que “al nivell que juguem i ens entrenem cada vegada és més dificil escollir divuit jugadors per confeccionar la llista. La fem en funció del partit però tots poden entrar”.

tracking