SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Messi estarà a la llotja del Bernabéu per veure la final entre River i Boca

També ha estat convidat Cristiano Ronaldo

Van evacuar l’estadi de Boca per una amenaça de bomba.

Van evacuar l’estadi de Boca per una amenaça de bomba.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi anirà aquest diumenge al Bernabéu per presenciar en directe el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores que enfrontarà River Plate i Boca Juniors. El crac argentí del Barça ha confirmat la presència a la Federació, que ha fet extensiva la invitació a Cristiano Ronaldo, que encara no ha confirmat si hi assistirà, segons va avançar el diari As. Si finalment Cristiano Ronaldo assisteix al matx seria la primera vegada que torna al Bernabéu després de la seua sortida del Reial Madrid. “Però no és fàcil perquè la relació amb el club va quedar tocada després de la seua marxa a la Juventus”, van assegurar fonts pròximes a Cristiano. “D’altra banda, Cris estaria encantat d’assistir al partit, d’acceptar la invitació de la Federació i de compartir un partit amb Messi des de la tribuna, però les ferides encara no estan tancades del tot”, van afirmar les mateixes fonts. Per la seua banda, des de la Federació asseguren que “la presència de Cristiano al costat de Messi seria un gran missatge per al futbol, a més de posar cadascun d’aquests dos jugadors al lloc que els correspon”.

D’altra banda, la final entre Boca i River continua sumant capítols que criden l’atenció. Ahir, els empleats del Xeneize van haver d’abandonar La Bombonera a causa d’una amenaça de bomba a les instal·lacions. Davant d’aquesta situació, l’esquadró d’artificiers de la policia de la Ciudad de Buenos Aires va treballar a l’estadi. Durant més de dos hores es va revisar detalladament el lloc i es va determinar que va ser només una falsa alarma. L’operatiu va finalitzar, mentre que els empleats del club van tornar a treballar als seus llocs normalment.

Valverde no es fia avui de la Cultural Lleonesa L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que no vol veure gens ni mica d’“excés de confiança” en els jugadors que avui s’enfrontin a la Cultural i Esportiva Lleonesa en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei (21.30 hores), ja que a l’anada “van patir molt” per guanyar per un escarit 0-1. A més, veu com un examen aquest encontre per a tothom, inclòs ell mateix. “Ens examinem tots permanentment. És una oportunitat i un examen per a Denis, per a Messi, per a l’entrenador, i per a tothom”, es va sincerar. D’altra banda, Rafinha Alcántara va ser intervingut ahir de la ruptura del lligament creuat del genoll esquerre i estarà uns sis mesos de baixa, per la qual cosa es perd el que queda de temporada. Rafinha es va lesionar davant de l’Atlètic de Madrid.

tracking