SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Albert Folguera: "Si volem ser a dalt, hem de guanyar a Alcobendas"

Albert Folguera no vol confiances després de l’1-6 aconseguit a la Europe Cup

Els llistats arribaran reforçats per l’última victòria a Girona.

Els llistats arribaran reforçats per l’última victòria a Girona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la contundent victòria de dissabte passat a Girona (1-6), que pràcticament sentencia la seua classificació per als quarts de final World Skate Europe Cup, l’antiga Copa CERS, de la qual és el vigent campió, el Lleida Llista visita avui a la nit (21.00 hores) la pista de l’Alcobendas, en el que suposarà el primer dels dos partits que disputarà en només cinc dies (aquest diumenge rebrà el Liceo).

El tècnic, Albert Folguera, no va dubtar a reconèixer ahir que la victòria és vital per seguir optant als llocs de privilegi. “Si volem ser a dalt hem de guanyar, perquè una victòria ens permetria marcar diferències. Si guanyem, seguirem a dalt i si no, ens mantindrem a la zona intermèdia”, va asseverar.

Si el Llista guanya se situarà a 2 punts de Caldes i Reus, que ahir es van enfrontar amb triomf tarragoní

Encara que l’Alcobendas, situat a la zona mitjana de la taula, sigui a priori un rival assequible, Folguera no vol cap confiança, i encara menys amb un rival que oposarà molta resistència, sobretot a casa, on només ha cedit una derrota i un empat.

“No és cap partit trampa perquè som conscients del que ens trobarem. Són un equip molt agressiu, rocós, amb molta envergadura, que ens posarà les coses molt complicades. Hem de ser intel·ligents. Si marquem primer tindrem cert avantatge, però hem de ser pacients i saber quan córrer i quan parar. No podem caure en provocacions, volem un partit tranquil i ràpid”, va apuntar en aquest sentit.

Després dels encontres que es van disputar ahir corresponents a l’onzena jornada de l’OK Lliga, una victòria aquesta nit a Alcobendas permetria al Llista situar-se a només dos punts de Caldes i Reus, que estan empatats a la tercera posició després que els reusencs guanyessin ahir a Caldes.

tracking