El Girona torna als vuitens 69 anys després

Portu celebra el seu gol, el que sentenciava la classificació.

Portu celebra el seu gol, el que sentenciava la classificació.EFE

Gairebé set dècades després, el Girona tornarà a disputar els vuitens de final de la Copa del Rei al derrotar ahir l’Alabès per 2-1, un resultat que, després del 2-2 de l’anada, li va donar un bitllet per a una ronda a la qual no competia des de la temporada 48-49. Els vitorians es van aliar amb la fortuna quan el local Pedro Alcalá, en un desafortunat intent de rebutjar una rematada de vaselina de Borja Bastón, va introduir la pilota a la seua porteria. Els d’Abelardo van poder multiplicar el seu avantatge per mediació de Burgui i Rubén Sobrino, però el Girona, revitalitzat amb l’entrada de Patrick Roberts i Borja García, va reaccionar ràpidament per restablir l’equilibri amb un gol de falta d’Àlex Granell. A onze minuts del final, Portu, assistit per Roberts, va anotar el gol de la classificació.