SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Per guanyar cal ficar-se al fang i lluitar"

El tècnic no sap per què l’equip comença tan malament els partits

Jorge Serna espera que l’equip aprengui dels errors i reaccioni demà a Castelló.

Jorge Serna espera que l’equip aprengui dels errors i reaccioni demà a Castelló.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic del Força Lleida, va tornar a fer autocrítica després de la derrota encaixada diumenge amb l’Oviedo, la tercera de la temporada i segona al Barris Nord. Va fer especial recalcament en el mal començament de partit, una cosa que s’ha anat donant de forma sistemàtica des que va començar la temporada i, per ara, diu que en desconeix les raons. “N’estem buscant els motius. La veritat és que no sabem exactament per què passa, perquè hem fet diferents canvis, hem començat amb diferents jugadors, però la sortida de l’altre dia no és pròpia d’un equip competitiu, similar a la de Granada. Potser altres dies que no hem començat bé ha estat per errors tàctics o encert del rival, però l’altre dia estàvem desconcentrats, vam cometre errors infantils que no acostumem a fer, i no sé per què”, va indicar.

Serna va veure davant de l’Oviedo dos equips molt diferents. “El que em sorprèn és el canvi que va fer l’equip. Si comparo el rendiment del primer quart amb el de l’últim és un altre equip, i són els mateixos jugadors. La veritat és que no en sabem els motius. Sí que he vist que hi va haver errors de concentració molt absurds i que a nivell d’intensitat no vam sortir com havíem de sortir”, va apuntar el tècnic lleidatà, que va veure l’equip més focalitzat a lluir-se ofensivament i descuidant les tasques defensives.

L’aler manresà es va lesionar el turmell en el duel contra l’Oviedo i encara no ha pogut entrenar-se en grup

“Creiem que, jugant a casa, pensàvem més a agradar i a jugar per a la galeria i ens vam oblidar que nosaltres no som un equip de galeria, som un equip de guerrers, de baralla. No som el súmmum dels artistes del bàsquet i per guanyar hem de ficar-nos al fang de veritat, i l’altre dia no ens hi vam posar fins que estàvem vint punts avall”.

De cara a l’enfrontament de demà a Castelló (21.00 hores), Serna tindrà el dubte de Miki Feliu, que no ha pogut entrenar-se a causa d’un problema al turmell.

tracking