HOQUEI OK LLIGA

CRÒNICA. El Lleida Llista firma un mal partit a Alcobendas

El Lleida Llista firma un mal partit a la pista madrilenya i encaixa la tercera derrota a la Lliga || L’equip d’Albert Folguera es manté a la cinquena posició però es distancia del capdavant

Joan Cañellas observa com els jugadors de l’Alcobendas celebren un dels gols.

Joan Cañellas observa com els jugadors de l’Alcobendas celebren un dels gols.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va encaixar ahir la tercera derrota de la Lliga al caure per 4-0 a la pista de l’Alcobendas. L’equip lleidatà no va saber com superar el joc dur dels madrilenys i, encara que va disposar de més ocasions que el rival, va pagar amb la derrota un mal duel en el qual tot li va sortir malament. Els lleidatans, que són el quart conjunt més anotador del campionat, es van quedar ahir sense marcar, tot i disposar de fins a tres llançaments directes.

Amb aquest resultat el Llista es manté a la cinquena plaça, però es distancia del capdavant. El tercer i el quart, Reus i Caldes, ja li treuen cinc punts, i al darrere té ara el Noia i l’Igualada a només dos punts, després que els lleidatans tan sols hagin sumat un punt dels nou últims en joc.

Les coses es van torçar molt aviat per als d’Albert Folguera. Als 10 minuts Francisco Fernández va marcar l’1-0, un minut després que l’equip madrileny fallés un penal. La pista de l’Alcobendas és sempre incòmoda, per la manera de jugar que té l’equip madrileny, sempre forçant el límit del reglament, però amb el marcador en contra és encara pitjor. Al Llista, tot això li va pesar com una llosa. Encara que va comptar amb ocasions, no va tenir prou encert, però l’1-0 amb el qual es va arribar al descans mantenia encesa l’esperança de la reacció.

Aquesta hauria pogut arribar tot just iniciar-se la segona part, però Maxi Oruste no va encertar en un llançament directe per la targeta blava al local Fernández. No només això, dos minuts després, el 28, era el mateix Francisco Fernández el que anotava el 2-0. Sens dubte, no era la nit dels lleidatans.

L’encontre no va tardar ni cinc minuts a quedar dat i beneït. Pelayo Aspra va firmar el 3-0 al minut 30 i Gonzalo Pérez va fer el 4-0 al 32. Quedava més d’un quart d’hora per endavant, però la distància semblava abismal per a un Llista que no veia la manera de superar el porter de l’equip madrileny.

Malgrat tot l’equip d’Albert Folguera ho va seguir intentant, però l’electrònic ja no es va moure. El Llista tornarà a jugar aquest diumenge a l’estadi Onze de Setembre, on rebrà el Liceo, el segon classificat a la Lliga, ja que compta amb només una derrota.

Albert Folguera: “Hem jugat precipitats i no ens ha sortit res” Albert Folguera va assenyalar després de la derrota que “ens ha afectat el fet d’haver d’anar a remolc en el marcador”, va explicar. “Hem jugat precipitats i no ens ha sortit res. Hem fallat tres llançaments directes”, va recordar. “Ells són un equip que juga al límit, ja ho havia dit. Van forts i nosaltres no hi hem sabut estar. Ens han fet fora del partit”, va reconèixer. “La veritat és que el matx té poques lectures, quan les coses no surten... Hem tingut moltes ocasions però no ha entrat. Som un equip capaç de guanyar qualsevol, però també capaç de perdre amb qualsevol. A oblidar-ho i pensar en el següent”, va assenyalar.