SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barcelona recupera efectius

Arthur, Luis Suárez i Arturo Vidal ja s’entrenen amb l’equip || Pelé critica Messi: “Només té una cama”

Riqui Puig va posar ahir a la Masia del FC Barcelona després del seu gran partit de dimecres a la Copa.

Riqui Puig va posar ahir a la Masia del FC Barcelona després del seu gran partit de dimecres a la Copa.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde podrà recuperar efectius de cara al derbi que el Barcelona afrontarà demà contra l’Espanyol. Arthur, Luis Suárez i Arturo Vidal ja es van entrenar ahir amb total normalitat i podrien estar a disposició del tècnic. També es va exercitar sense problemes Sergi Samper. El brasiler Arthur va patir una sobrecàrrega muscular a l’encontre amb l’Atlètic i s’ha perdut tres partits. Si es confirma que està disponible per demà, Valverde només tindrà de baixa al centre del camp Rafinha.

Suárez per la seua banda, s’ha sotmès a una teràpia de tractament amb cèl·lules mare al genoll dret. Ha estat dos setmanes de baixa i també podria estar disponible.

Pel que fa al cas del xilè Arturo Vidal, es va perdre el matx de la Copa contra la Cultural Lleonesa per un refredat i també es va exercitar ahir amb normalitat. L’únic que va fer treball específic ahir va ser Sergi Roberto que, amb tota seguretat, serà baixa per a l’encontre davant de l’Espanyol.

En el cas de Samper, ja està recuperat d’una lesió muscular. Per completar la plantilla, Valverde també va citar ahir Chumi, Miranda i Riqui Puig, jugadors del Barcelona B.

D’altra banda, Leo Messi ha rebut dures crítiques d’un dels mites vivents del futbol, el brasiler Edson Arantes do Nascimento Pelé. En una entrevista al diari Folha, de Sao Paulo, va defensar que Maradona és millor que Messi.

“Per a mi, Maradona va ser un dels millors jugadors que hi ha hagut. Si vostè em pregunta: va ser millor que Messi? Va ser molt millor”, va afirmar Pelé. “Com pots fer una comparació entre un tipus que remata de cap bé, dispara bé amb l’esquerra i amb la dreta, amb un altre tipus que només dispara amb una cama, té només un dríbling i no remata bé de cap?”, afegeix. Pelé també critica Neymar pel seu comportament.

tracking