SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí rep el València amb la mirada posada a la Copa

Tots dos equips arriben empatats i una victòria donaria mig bitllet coper

Hempe s’haurà de multiplicar pel poder físic de les valencianes.

Hempe s’haurà de multiplicar pel poder físic de les valencianes.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu s’enfronta aquesta nit (21.00 hores/Esports3) al Palau d’Esports al València BC amb la mirada posada a la Copa de la Reina. I és que els dos equips arriben al partit empatats a cinc victòries, i amb un marge de dos sobre els conjunts que ara mateix estan fora de les vuit primeres posicions que atorguen el bitllet per al torneig del KO, una competició que el club urgellenc mai ha disputat en la seua llarga trajectòria a la Lliga.

La dinàmica dels dos conjunts és, no obstant, una mica diferent. Mentre que el Cadí ha estat més regular, fent-se fort a casa (només ha cedit davant del Perfumerías Avenida) i guanyant en pistes com les dels dos cuers, el València s’ha refet d’una mala arrancada, en què va encadenar tres derrotes. Ara acumula cinc triomfs i, per potencial, tant econòmic com esportiu malgrat la condició d’acabat d’ascendir, parteix clarament com a favorit. A la pretemporada, les txe van passar per sobre de les lleidatanes (48-82).

“Per a nosaltres és un examen per veure si podem estar lluitant per les primeres posicions”

“Jugant a casa tenim opcions i les hem d’explotar. És un rival molt físic i amb molt potencial, només cal veure la plantilla que té. No han fet un projecte per mantenir-se a la categoria”, va avisar el tècnic, Bernat Canut, que afronta el duel com “un examen per veure si podem estar a les primeres posicions”, apunta, encara que té clar que no poden abaixar la guàrdia ni un sol minut.

“Es tracta d’un rival molt poderós físicament i la clau serà fer circular molt ràpidament la pilota i obligar-les a moure’s molt, a més de fer bé les coses bàsiques. És un equip que en dos minuts et pot castigar molt, així que necessitem quaranta minuts de bon joc,” va assegurar. Canut va evitar parlar de les possibilitats amb què compta de classificar-se per a la Copa de la Reina.

“Ens trobem en una posició il·lusionant, però ara mateix la Copa no és a la nostra ment. L’objectiu és intentar competir i guanyar el València, després ja veurem què passa”, va concloure Canut.

tracking