SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu crea el seu primer campus aquest Nadal

Dirigit a futbolistes de 5 a 11 anys, espera comptar amb uns 125 participants

La plantilla del Lleida es va entrenar ahir al Camp d’Esports.

La plantilla del Lleida es va entrenar ahir al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes lleidatans ja disposen d’una altra alternativa per aprofitar les vacances nadalenques. El Lleida Esportiu organitzarà per primera vegada en la història un campus i l’entitat no descarta donar-li continuïtat en altres períodes vacacionals, com durant la Setmana Santa o l’estiu. “És un servei més per a la gent de la base del club, però aquest campus també està obert per a la resta de futbolistes de la ciutat i del territori”, explicava ahir el president, Albert Esteve. Una de les característiques d’aquest campus és que també s’hi utilitzarà l’anglès, com ja passa en l’activitat habitual del futbol base blau. Tots els equips, des del Juvenil B cap a baix, fan habitualment sessions en anglès cada setmana.

El Campus de Nadal’18 del Lleida Esportiu està dirigit a futbolistes de cinc a onze anys i es desenvoluparà els dies 27 i 28 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. S’utilitzaran les instal·lacions del Camp d’Esports i de l’Annex i el preu de l’activitat és de setanta euros.

D’altra banda, cinc equips del futbol base del Lleida participen durant aquest cap de setmana en diferents tornejos. L’infantil B anirà al Torneig Benèfic per La Marató de TV3, que es disputa demà a Torrelles de Llobregat. L’aleví A, el benjamí A i el prebenjamí participen en el Torneig Germans Oriol, a Cambrils, mentre que el Benjamí B ho farà en el Torneig de Nadal de Santpedor, que es disputa en el Camp Municipal Josep Guardiola d’aquesta localitat del Bages.

Pel que fa a l’activitat de la primera plantilla del Lleida, segueix preparant l’encontre de Lliga d’aquest cap de setmana. L’equip de Gerard Albadalejo, que ahir es va entrenar al Camp d’Esports, rep aquest diumenge la visita del Conquense (17.00 hores). Serà la segona defensa que fa del liderat que ostenta al seu grup de Segona B.

tracking