BÀSQUET EUROLLIGA

Un Barça gris encaixa la cinquena derrota europea

Hanga i Tomic pressionen el jugador local Coty Clarke.

Hanga i Tomic pressionen el jugador local Coty Clarke.EUROLEAGUE.NET

Nova patacada del Barcelona a l’Eurolliga. Després de l’entrepussada de fa una setmana al Palau amb el Fenerbahçe, els blaugranes viatjaven a Podgorica, la pista en què van debutar a l’Eurolliga ja fa 18 anys, amb la necessitat imperiosa de vèncer el Buducnost. Però no va ser així i van caure per 67-64 en un final en què hauria pogut guanyar qualsevol. L’equip de Pesic va manar durant gairebé tot el partit. Sense arribar als 20 punts per quart, el Barça va anar contenint el rival a còpia de bons rebots i un millor percentatge en el llançament de dos. Però la pel·lícula va canviar a l’assalt final. Kuric va atansar els dígits (64-61) a l’últim minut i després Pangos va ser incapaç d’aprofitar una acció personal per empatar. No obstant, una falta sobre Singleton va donar tres trets al Barça i no va fallar, tot i que els montenegrins no van perdonar a l’acció següent. Amb tot, Hanga va tenir un últim tir sobre la botzina per haver portat el xoc a la pròrroga, però va fallar i el triomf es va quedar a Montenegro. El Barça ja suma la cinquena derrota.