SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “Ens fa feliços veure l'afició contenta”

L’entrenador del Lleida vol encadenar davant del Conquense la tercera victòria

Gerard Albadalejo dóna instruccions als jugadors, diumenge passat a Peralada.

Gerard Albadalejo dóna instruccions als jugadors, diumenge passat a Peralada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va celebrar ahir que l’afició estigui satisfeta per la bona trajectòria de l’equip, líder en solitari del grup, però va insistir que “toquem de peus a terra” i va assenyalar que l’objectiu per al partit de demà davant del Conquense al Camp d’Esports (17.00 hores) no és cap altre que guanyar i encadenar tres victòries. “Ens fa feliços veure l’afició contenta. Defensem un escut i una història i com més victòries aconseguim més feliç serà la gent”, va valorar el tècnic. “Hem de continuar sent humils, perquè altrament no guanyarem.” El matx es retransmetrà en directe per Esport3.

L’entrenador no creu que l’equip estigui encara en el seu millor moment. “Estem fent les coses bé, però espero que no estiguem encara al nostre millor moment, encara que això es veurà en el futur”, va valorar. “El que tenim clar és que cada setmana hem de donar el 120 per cent del que hem fet a l’anterior. Hem de potenciar el que estem fent bé i corregir el que no fem bé. Cada setmana partim de zero”, va reflexionar. Per a l’encontre de demà el Lleida té les baixes de Marc Martínez per lesió, mentre que Trilles i Mousa estan sancionats. Pel que fa a la importància d’aquestes baixes va reflexionar que “la tristesa d’uns és l’alegria d’altres. El nivell de la plantilla és alt i costa entrar l’onze”.

Del Conquense, en va fer una valoració molt positiva. “És un equip que m’agrada moltíssim. Fa molt bé les coses, és treballador i té les idees molt clares. Fa una transició ofensiva molt vertical i en el replegament defensiu són molt solidaris. Si es posen al davant en el marcador serà molt complicat. És un partit molt difícil”, va valorar, encara que creu que “si estem a un nivell molt alt tindrem moltes opcions de guanyar”.

De cara al partit de demà, el conjunt ha posat en marxa una iniciativa per la qual poden adquirir-se entrades de Gol Nord a cinc euros. Amb els diners recaptats el club comprarà oli que entregarà al Banc d’Aliments de Lleida. “És una iniciativa molt bonica el fet d’ajudar que la gent visqui millor. M’agradaria que l’afició respongués”, va afegir l’entrenador.

tracking